Öppen mötesplats Företag & Studenter

Arrangör Campus Skellefteå
Frukostmöte 2024-03-20 11:3013:00
Plats Campus Skellefteå - Forumhuset, Skellefteå
Lunchevent för Näringslivet & Studenter
 

Öppen mötesplats för Företag & Studenter 

I Skellefteå är efterfrågan på kompetens hög inom en stor bredd av branscher. Arbetslösheten är mycket låg samtidigt som flera verksamheter expanderar och behöver arbetskraft. Även om befolkningen ökar kraftigare än på många år, så har Skellefteå fler lediga jobb än arbetssökande. Det behöver vi göra något åt.


Nu erbjuder vi mindre och nischade möten mellan studenter på Campus Skellefteå och näringslivet


Första mötet sker mellan företag som har stort behov av att rekrytera och här är det öppet för olika branscher att anmäla sig att delta för att ha en dialog med studenter på plats om aktuella jobb och inleda dialog kring Exjobb.


Plats: Forumhuset - Foajé, Campus Skellefteå

Tid: 11:30 -13:00 Event (från 11:00 iordningsställande)


Eventet är ett samarbete mellan Skellefteå Digital Alliance, Campus Skellefteå, Näringslivskontoret, Skellefteå kommun och studenternas arbetsmarknadsgrupp SKARV. Som en del i ett heldagsevent med kompletterande program


Vi ordnar med ståbord och plats för ev roll-up. Fokus på dialogen men vill du koppla upp dig tar du med dig ev förlängningssladd och har möjlighet att koppla upp dig på det fria nätverket.


Notera att flertalet av våra studenter är engelskspråkiga och många kommer från andra delar Sverige och världen så förbered gärna material och dialog utifrån detta.


Välkommen till Campus Skellefteå hälsar 

Näringslivskontoret, Skellefteå kommun, Skellefteå Digital Alliance & SKARV