Kärleken till mig: då, nu och i framtiden

Arrangör Kungsbacka Live
Tid 2024-02-14 07:0007:50
Plats Kungsbacka Live, Kungsmässan entré 6, Kungsbacka
Meditation med Pierre Coder
 

Kärleken till mig: då, nu och i framtiden!

På alla hjärtans dag hyllar vi kärleken till oss själva och framtiden i Kungsbacka Live - vårt rum på Kungsmässan. Kom och upplev en dag av självkärlek tillsammans med oss. Hela dagen har fri entré, men krävs anmälan till morgonens event med Pierre Coder.


PROGRAM:

07-7.50:  Meditation med Pierre Coder. Landa i nuet och förbered dig för dagen med denna mjuka meditation. Behövs inga särskilda kläder.

Att tänka på. På morgonen är Kungsmässan stängd, kom därför direkt till entré 6, mittemot Fyren, så släpper vi in dig till morgonens meditation.

12.00-12.50 - Lunchföreläsning med Kristin Starman. Om självkärlek och att prioritera sitt välmående med.

Kristin Starman, coach och föreläsare kommer att ge dig tips och råd om hur du kan öka din självkärlek och boosta din självkänsla. Lär dig hur du kan bli din egen bästa vän och hur du kan sprida kärlek till andra. Efter föreläsningen finns det en stund för frågor och funderingar.

Lunch kommer inte serveras på plats, men egen medhavd lunch är välkommet. Ingen anmälan krävs!

 

10-17: Skriv ett kärleksbrev till ditt framtida jag

Vad vill du säga till dig själv om ett år? Vad är du stolt över? Vad drömmer du om? Vad vill du tacka dig själv för? Skriv ett brev som vi kommer att spara och skicka till dig nästa år på alla hjärtans dag.

 

10-17: Skapa ett digitalt kärleksbrev via AI

Skapa ett vykort via AI och skicka till någon du håller kär.