ShineUP & Dare to be different!

Arrangör QBNetwork & Sextiq
Tid 2024-04-27 17:0020:00
Plats Café Mosaic, Smedjegatan 2, Västerås
ShineUP! Västerås 27 april 2024
120 kr


Välkommen till en sprudlande kväll där du får möta kvinnliga kreatörer och inspiratörer som sticker ut och lever sina drömmar! Lyssna på inspirerande talare, upplev unika och designade skinnkläder, låt dig fotograferas på röda mattan, var med i spännande utlottningar och mingla med lika unika kvinnor som du!

Med vårt motto ”Dare to be different” vill vi inspirera dig att vara mer av dig själv, det vill säga; det mest unika du äger och har.

Så ta på dig din bästa outfit och show up på vårt event
Shine Up i Café Mosaics stämningsfulla lokaler, lördag den 27:e april! Tillsammans gör vi den här kvällen till en fantastisk upplevelse! 


Kvällens happening: CATWALK med unika kvinnor 

Vi tycker att alla kvinnor någon gång i sitt liv ska få prova att gå mannekäng på en riktig catwalk! Nu har du chansen att få visa unika kläder från Ateljé Eliza Design och/eller Nya Butiken Uno. Det här är ett ypperligt tillfälle att visa att du vill och vågar visa vem du är! 

Skicka in din intresseanmälan till Siv Thuresdotter, siv@qbnetwork.se eller Cath Blomkvist, cath@comcath.se så återkommer vi till dig och berättar mer. 

----------------------------------------------------------------------------

Plats: Café Mosaic, Smedjegatan 2, Västerås
Lördag den 27 april
kl. 17.00 - 20.00
Entré: 120 kr (inkl. moms)


Cafét är öppet under kvällen och där kan du njuta av gott kaffe & te och omsorgsfullt bakat bröd.
---------------------------------------------------

OBS! Detaljerat program och utställarlista presenteras närmare eventets datum.Kvällens Föreläsare och Inspiratörer: 

 • Annika Elgeskog, ”Husbilsannika". Vissa tycker att hon är galen. Men ännu fler tycker att hon är inspirerande! Annika Elgeskog är kvinnan som efter ett helt liv med frihetslängtan bestämde sig för att köpa en husbil och flytta in i den på heltid.

 • Maria Karlbom Andersson - den inspirerande PT:n med en annorlunda resa till ett träningsliv signerat Happy Training 

 • Cath Blomkvist & Jaana Smolander, som driver Sextiq-podden – en podd för alla som vill leva mer passionerat

Utställare som redan är klara:
(vill du boka en plats hör av dig till oss, se kontaktuppgifter nedan)

 • Ateljé Eliza Design – Elisabeth Amnäs 
  Ateljé Eliza Design designar i mocka och sämskskinn. Skinnets form och utseende är unikt och varje plagg är måttsytt efter kundens önskemål, så varje enskilt plagg är helt unikt. Elisabeths design passar till vardag och fest. Idén bakom plaggen är att de ska gå att kombinera med olika accessoarer för att passa alla tillfällen. https://ateljeeliza.com 

 • Nya ButikUno - Cecilia Månfagre 
  Cecilia Månfagre, kreatör som bl.a. målar och skriver dikter samt säljer kläder för den färgstarka och modemedvetna kvinnan i storlek 40-58 med fantastisk passform direkt ifrån Amsterdam samt även scarves och väskor från franska Mousqueton. 

 • Alina Larsen – Foto, Bild & Media 
  Alina Larsen arbetar heltid som fotograf med utgångspunkt i Västerås. Alina älskar att arbeta med människor, precis lika mycket som att fånga äkta känslor, bevara speciella tillfällen och livets olika skeden på bild.
  Alina fotar med glädje bröllop, barn & familjer likväl som dokumenterande fotografering. Hon arbetar lika gärna i sin studio som i naturen och andra miljöer. https://alinalarsen.com

 • Feelgoodresan - hälsa & träning för kvinnor
  (Rhodos, 25/9 - 2/10 2024). Läs mer/klicka här. 

 • Salong So Hum
  Ann-Charlotte Sivertsson driver Studio Ancha So Hum och erbjuder bland annat yoga, meditation, healing, tantramassage, andningsövningar och coachningar.

 • Margareta Trudh Bogren, Konstnär och Colour provider
  "Det som vill bli målat, det målar jag!" Jag är en 'colour provider' som vill leverera färg till världen. Jag älskar möten, då växer min glädje och entusiasm och det i sin tur väcker min inspiration till målandet, till livet, till allt! Min nyfikenhet är min farkost och händerna mina målarverktyg, men även spatlar, tygtrasor, poscapennor, 3D-liners, penslar, slagmetall, äkta guld och penslar används. Mitt måleri är intuitivt och oftast i starka färger. Målningarna är abstrakta, men när man betraktar dem - nyfiket och avslappnat - kan en värld av former och figurer träda fram.


Vill du boka plats som utställare?
Hör av dig till Siv Thuresdotter, siv@qbnetwork.se (eller Cath Blomkvist, cath@comcath.se ). En utställarplats kostar från 699 kr ex moms. Ej medlem i QBNetwork: 999 ex moms. 

-----------------------------------------------------------

Varmt välkomna! 

Hälsar Siv och Cath


Arrangörer: 
QBNetwork  
Siv Thuresdotter 

Sextiq-podden, en podd för 60-plussare, som vill leva mer passionerat!
Cath Blomkvist och Jaana Smolander