Hur du får andra att lyssna och förstå

Arrangör Retorikbyrån Susanne Hedin & Co
Tid 2024-02-15 08:3009:30
Plats Retorikbyrån Susanne Hedin & co, Medicon Village, Lund
Fullbokad
Hur du får andra att lyssna och förstå
 
Väntelista
 


Presentationsteknik för forskningsbaserade och faktaintensiva bolag

Är dina idéer värda att kommuniceras? Naturligtvis är svaret ja. Klarar du av att kommunicera dem så att alla förstår och inser deras värde? Svaret är kanske inte längre lika självklart.

Som forskningsbaserat bolag har du en bred och spretig publik - finansiärer, kollegor, styrelse, näringsliv, journalister, politiker, medarbetare, allmänhet - många med en annan bakgrund och andra sätt att se på saker än du. Att kunna berätta om vad du gör och vilken nyttan är, så att alla du behöver nå lyssnar, förstår och engageras kan ha stor betydelse för bolagets framgång.

Välkommen till fyrtiofem minuters inspirationsföreläsning om hur du formulerar och framför tydliga och träffsäkra budskap utan att behöva göra avkall på seriositeten. Susanne Hedin på Retorikbyrån delar med sig av tänkvärda tankar och användbara tips från sin tjugoåriga erfarenhet som utbildare och talarcoach. Klok kommunikation, helt enkelt.

TID: 15 februari klockan 8.30-9.30, föreläsningen börjar 8.40
PLATS: Retorikbyråns studio, markplan The Spark, Medicon Village
ANMÄLAN är bindande, evenemanget gratis. Vid no-show och utebliven avanmälan fakturerar vi 200 SEK. ( För sveda, fika och värk.) 

OBSERVERA: Deltagarantalet är begränsat därför kan enbart 2 personer från samma organisation anmäla sig. Väntelista finns. 

FLER TILLFÄLLEN: Om eventet 15/2 är fullbokat; ställ dig på väntelistan. Jag planerar för ett tillfälle till senare i vår. Får du inte plats 15/2 så kontaktar jag dig snarast när jag bestämt nytt datum.