Medlemsträff Visit Boden/Boden turism med gäster

Arrangör Boden turism ekonomisk förening
Tid 2024-03-13 15:0021:00
Plats Sörbyn Lodge
Medlemsträff Visit Boden/Boden turism med gäster
 

Den 13 mars är det medlemsträff och mingelkväll tillsammans med studenterna från Arctic Hospitality Leader utbildningen och även från Foodmaker utbildningen. Båda drivs från Boden Business Park. Under studietiden så är det både teoretiska och praktiska delar. Inom båda utbildningarna kommer de behöva ut på en sk LIA-plats (lärande i arbete) vilket är en jättebra möjlighet att ta emot en student, lära känna mer och kanske kunna rekrytera efter avslutad utbildning. Vi är ju alla medvetna om att det är svårt rekrytera idag och då kan man behöva vara lite proaktiv, det är precis det träffen handlar om. Mingel, matchning, nätverkande och knyta nya kontakter för kommande personalbehov. Studenterna kommer vara i Råneälvdalsområdet 13-14 mars med olika aktiviteter och besök inplanerade.

Syftet med träffen är dels att få träffas, prata om vad som händer 2024, samverkan, samarbete, ta reda på era tankar kring gemensam marknadsföring som blir en grund för kommande insatser. Därefter ges ni möjlighet att kort presentera er och er verksamhet för studenterna och efter det äter vi gemensam middag. Föreningen bjuder alla medlemmar på buffémiddag vilken vi avnjuter tillsammans med studenterna på Sörbyn Lodge.

 

Program

15:00 – 18:00 Info, nätverkande, marknadsföringsfrågor, samverkan/samarbete med inbjudna gäster från Jokkmokk och södra delen av Råne älvdal och Nära Mat Boden.

18:00 Presentation av företagen för studenterna

18:30 Gemensam middag

Mingel, matchning, middag och trevligheter i bästa sällskapet! Såklart är det möjligt att  bo över i vackra Sörbyn om man så önskar. Kontakta Sörbyn Lodge direkt för boende och bokning.