Utbildning 7TJUGO

Arrangör Samordningsförbundet Skaraborg
Tid 2024-02-28 08:302024-03-21 16:00
Plats Science Park, Kanikegränd 3B, 541 23 Skövde (lokal meddelas via mail en vecka...
Utbildning 7TJUGO
 

7TJUGO® är en kombination av en grundutbildning i empowermentpedagogik och ett omfattande metodmaterial att använda i arbetet med människor från tonåren och uppåt i åldern. Det finns ingen övre gräns. Fokus ligger på personlig utveckling och förändringsprocesser. Utbildningen leds av erfarna utbildare från det sociala företaget Swedish Empowerment Center som bland annat har utbildat många AME-coacher i Skaraborg.

Om utbildningen
Utbildningen genomförs under 4 dagar (2+2). Vi går igenom grunderna i empowermentpedagogik och de olika delar som ingår. Vi föreläser, genomför övningar och har en öppen dialog. Fokus ligger på hur mitt sätt att vara påverkar den jag möter. 

Om materialet
Materialet består av 7TJUGO® metodpärm som är tänkt som hjälp för dig som vill anamma vårt arbetssätt. Här får du en pedagogisk röd tråd för processinriktat arbete. Med övningar, referenser, tips och förslag, som följer en naturlig turordning, bedrivs arbetet med hjälp av empowermentpedagogik.


I utbildningen inkluderas fika, lunch och material.

Begränsat antal platser. Välkommen att anmäla dig här när du har din egen chefs godkännande. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 20 februari.

Plats

Science Park, Kanikegränd 3B, 541 23 Skövde (lokal meddelas via mail en vecka innan)