Geek Girl Meetup 2013: Enter.Space

Arrangör Geek Girl Meetup
Tid 2013-05-25 10:002013-05-26 16:00
Plats Tekniska Museet, Museivägen 7 115 93 Stockholm, Stockholm
Geek Girl Meetup 2013: Enter.Space
315 kr
Endast för dig som går på gymnasiet: Geek Girl Meetup 2013: Enter.Space GRATIS
 

Helgen 25-26 maj är det dags för Geek Girl Meetup 2013

Temat för vårens okonferens är ENTER.SPACE
och några av de rymdliga talarna har redan  landat - Daria Mikhaylova, Ingenjör kommer tillsammans med Gabriella Stenberg, forskarassistent från Institutet för rymdfysik i Kiruna hålla ett talk; Cecilia Hertz, VD på Umbilical Design kommer berätta om sitt arbete med rymddesign i samarbete med NASA och den europeiska rymdorganisationen ESA; Carolina Gomez Lagerlöf, Patentverket kommer berätta om de patent som har science fiction-karaktär och berör rymden; Tess Lindberg berättar om Jerrie Cobb som kunde och borde blivit den första kvinnan i rymden och Tilde Mattson kommer prata om hur Sci-fi påverkat vår utveckling och bidragit till nya innovationer.
Vi kommer upptäcka allt ifrån galaxer, Sci-Fi, spel, astronomi, satelliter, rymdquiz, kod, programmering, design och innovationer till teknik, utveckling och robotar. Vi startar på #towelday så glöm inte handduken. ;)


Nu har vi stängt för nya talks och det är rekordmånga som sagt att de vill prata. Samtidigt som Copylinda börjar knåpa på gridden vill vi givetvis att du anmäler dig som deltagare och kommer och är med!

Precis som förra året håller vi till på Tekniska Museet. (Vägbeskrivning.) 

Går du på gymnasiet? Då har vi sparat en gratisplats just för dig. Välj det andra alternativet nedan.

Varför kostar det 300kr (+15 i avgifter för betalningen)?
Det är för att täcka omkostnaderna under helgen som mat, stickers, teknik m.m. Vi jobbar hårt för att få in sponsorer och samarbetspartners för att kunna ge er en så bra konferens som möjligt, men för att vara säkra på att kunna genomföra och planera konferensen på bästa sätt har vi beslutas oss för att ta denna deltagaravgift. Om vi får mycket spons (hjälp oss gärna!) kommer vi göra allt för att se till så att detta gör konferensen ännu trevligare med extra fika, goodiebags, etc.

Maila hanna.metsis snabela gmail.com om du är allergiker. Vegetarianer behöver ej maila.

Vad är Geek Girl Meetup?
Geek Girl Meetup är en unconference för geekiga tjejer som är intresserade av webb, kod och affärsutveckling. Vårt mål är att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder inom dessa områden. Och ha kul förstås. Det gör vi genom att låta alla deltagare dela sina kunskaper med varandra. 
Läs mer på geekgirlmeetup.com


Silver Sponsors AcademicWork-logo-RGB-no-tag

binero geekgirlmeetup

D2D_Pixelated-Purple-D_small_CMYK

 

Bronze Sponsors Klarna_blue_gradient_rgb copy

Brekfeast sponsor

Collaborators

Screen Shot 2013-03-10 at 19.47.48