Skandinavisk Mingelträff - Rhodos Stad

Arrangör Siv Thuresdotter och Marina Korkida
Tid 2023-10-27 16:0018:00
Plats New Village Restaurant , Rhodos

Eventet stängt för nya bokningar

Varmt välkommen till en härlig eftermiddag som kommer att fyllas med glädje, gemenskap och nya vänskapsband på den underbara ön Rhodos!

Det här evenemanget är för dig som gillar att resa och uppleva, dela reseberättelser och skapa meningsfulla relationer. Oavsett om du är här för att njuta av en skön semester eller har Rhodos som ditt andra hem, så är du mer än välkomna att haka på vårt mingel och ta del av denna mingelträff. 

Vi samlas på en mysig grekisk taverna i Rhodos City, plats meddelas närmare. Den här charmiga platsen kommer att ge oss en perfekt atmosfär för en trevlig eftermiddag tillsammans.

För att skapa en avslappnad stämning och få igång nätverkandet, har vi planerat en rolig aktivitet: Mingelbingo! Här har du chansen att kamma hem ett hemligt pris som kommer att överraska dig.

För deltagande tar vi en symbolisk avgift på 60 kr per person (som inkluderar en välkomstdrink med ditt val av en valfri dryck: läsk, öl, vin eller cava) - gör ditt val av dryck när du bokar. Betalning i förskott via swish senast den 20/10 - eller så snart som möjligt då vi har begränsat med platser.  

Gällande mat och dryck i övrigt kan du beställa direkt från tavernans grekiska meny, och var och en betalar för sin egen konsumtion. En smidig och bekymmersfri lösning.

Vi ser verkligen fram emot att få möjlighet att mingla med dig/er och tillsammans gör vi en oförglömlig dag på Rhodos!


Med vänliga hälsningar,
Siv Thuresdotter (grundare av Club Feelgood 55+) och Marina Korkida (erbjuder unika utflykter och driver den populära gruppen Peripatos - Rhodos i våra hjärtan som har närmare 3000 medlemmar)