Women in Business Sweden

Ja tack jag önskar få inbjudningar till Women in Business Event & Resor
 

Varmt välkommen till Women in Business Sweden – en inspirerande mötesplats och arena där du kan hitta motivation, inspiration och drivkraft för att nå dina drömmar tillsammans med likasinnade kvinnor!

Här är några skäl till varför du inte vill missa att vara en del av vår gemenskap:

- Women in Business Sweden är platsen där du kan bygga upp ditt professionella nätverk med värdefulla kontakter som kan inspirera dig att ta stora steg framåt.

- Women in Business erbjuder en professionell, välkomnande och varm gemenskap som bygger på genuina och reko relationer.

- Via våra event och resor strävar vi efter att erbjuda dig möjlighet till mentorskap och samarbeten som inte bara kan stärka din karriär, utan också öka din drivkraft för att nå dina mål. Med oss kan du lära och inspireras, resa och uppleva nya fantastiska platser.

- Vår målsättning är uppmuntra alla kvinnor i karriär och affärsliv att leva ett hälsosamt och rikt liv, fyllt med glädje, nyfikenhet och mod. Våra event och resor är specifikt utformade för att boosta våra deltagare att fortsätta utvecklas och följa sina drömmar och mål.

Så varför vänta? Anslut dig till Women in Business Sweden och låt oss tillsammans skapa en framtid där du kan blomstra och leva ditt allra bästa privatliv och jobbliv.
Varmt välkommen!


Med vänliga hälsningar,
Siv Thuresdotter
grundare Women in Business Sweden

siv@womeninbusiness.se
www.womeninbusiness.se