Bankörning Sviestad söndag den 8 oktober 2023

Arrangör LMS Banracingsektion
Tid 2023-10-08 09:0017:00
Plats Linköpings Motorstadion, Sviestad, Linköping
Bankörning Sviestad söndag den 8 oktober 2023
 

OBS! Nytt för bankörningen denna gång, förarutveckling! För dig som har gatbil och anmäler dig till heldag kan delta i denna kurs under ledning av Jonas Larsén på Driving Event. Läs denna länk för info och anmälan: Linköpings MS - Banracing - Svenskalag.se 

För att få snabbare hantering när ni kommer till Sviestad säljer vi i princip ENDAST platser på FÖRKÖP (anmälan och betalning). Om plats finns kan anmälan ske på plats åkdagen med förhöjd avgift på 300 kr. En nyhet för i år är att även vagnboksbilar kan köra heldag.

Bankörning: Vagnboksbilar heldag kl 09-17eller halvdag kl 09 -13. Gatbilar heldag kl  09-17 eller halvdag kl 13-17.

Gruppindelning. Blå - vagnboksbil, Röd - Gatbil snabbare, Grön - Gatbil lugnare

Anmälan: Fyll i denna anmälningsblankett. Innan du påbörjar din bokning i formuläret väljer du antalet bilar som bokningen ska avse med dropplisten till vänster.


Anmälan stänger senast den 7/10 kl 12.00 eller när maxantalet deltagare har nåtts.


Betalning:
 Med Swish till 123 000 93 81. Ange namn och bankörning 8/10. Vid förhinder att delta återbetalas normalt inte avgiften.

Anmälan är inte godkänd förrän betalning registrerats hos LMS. 

Kostnad:  Kostnad per bil. Heldag. Icke medlem 1 400 kr, ÖSK medlem 1 100 kr, LMS medlem 1 000 kr. Halvdag: Icke medlem 1 000 kr, ÖSK medlem 850 kr, LMS medlem 750 kr. Extraförare 250 kr per förare. Medlemmar i LMS 13 - 18 år träningskort.

Medåkare, ingen kostnad, men de måste ha SBF licens alt köpa prova på licens. 

OBS! LMS och ÖSK funktionärer som jobbar minst två pass åker gratis, ett pass ger avdrag med 300 kr. 

Övriga deltagare kan anmäla sig till ett funktionärspass och får då 300 kr rabatt på anmälningsavgiften. I avgiften ingår 1st lunch inkl dryck per bil.

Obligatorisk förargenomgång: kl 08.40 eller 12.40

Prova på licens. Vi säljer inte Prova på Licenser längre. Licensen köper du med appen "Svensk BIlsport". Närmare info får du i kvittot på din anmälan. Du behöver bara köpa prova på licensen en gång, den gäller hela säsongen.


MED MIN ANMÄLAN INTYGAR JAG ATT BILEN ÄR FÖRSÄKRAD, SKATTAD OCH BESIKTIGAD ELLER HAR GODKÄND VAGNBOK. JAG ÄR ÄVEN MEDVETEN OM ATT ALL KÖRNING SKER PÅ EGEN RISK OCH ATT ARRANGÖRERNA FRÅNSÄGER SIG ALLT ANSVAR FÖR OLYCKOR OCH FÖR SKADOR PÅ MATERIEL OCH PERSON, INKLUSIVE EVENTUELLA SKADOR PÅ ANLÄGGNINGEN SOM EXEMPELVIS SKYDDSRÄCKEN. DET ÄR RESPEKTIVE FÖRARES ANSVAR ATT TA REDA PÅ VILKA REGLER SOM GÄLLER FÖR AKTUELLT KÖRTILLFÄLLE, BL.A GENOM ATT TILLGODOGÖRA SIG INFO FRÅN DAGENS FÖRARMÖTE.VID BEHOV ÅTAR JAG MIG ÄVEN ATT STÅ FLAGGVAKT MOT ERSÄTTNING.