Intresseanmälan till LULEÅ LIVE 2023

Arrangör Luleå Live / Luleå kommun
Plats Luleå city, Luleå
Intresseanmälan till LULEÅ LIVE 2023
 

Öppen intresseanmälan till Luleå Live 2023!

Under LULEÅ LIVE 27-28 oktober finns en mängd speltillfällen runt om på olika mindre scener på t.ex caféer, restauranger och hotell. Tanken är att publiken ska kunna sätta sig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Anmäl ditt intresse för att spela på någon av dessa scener!

Nu kan du som musiker/artist/band anmäla intresse för att spela under Luleå Live 2023 27-28 oktober.


Nytt för i år:

  • Vi kommer att behandla intresseanmälningar löpande och har inget stoppdatum för anmälan. Vill du spela är en tidig anmälan att föredra. 
  • Om vi vill gå vidare med att boka dig, kommer vi att ta kontakt! Vi kommer inte återkoppla personligt till alla som anmält intresse, eller komma med samlade besked.


Så jobbar vi: 

  • Utöver denna intresseanmälan tar vi egna initiativ - kontaktar och bokar lokala, regionala och nationella akter. 
  • Luleå Lives musikutbud består av en mix mellan lokala, regionala och nationella bokningar.
  • Vi bokar främst artister som i huvudsak framför nyskriven original - ej covers eller tolkningar. 
  • Vi söker främst mindre avskalade sättningar, men vi kommer även att ha scener med möjligheter för fullband med trumset. Med ”mindre” avser vi dels mindre antal personer på scenen, en mer sparsmakad/lågmäld ljudbild och enklare tekniska krav.


Utöver de scener som är med i Luleå Lives programläggning så tillkommer flera egna initiativ till scener från restauranger, caféer och andra serveringsmiljöer. det tycker vi är väldigt roligt! De bokar själva sina akter, ersätter enligt ök med dem de bokar och tillhandahåller sin egen teknik. 


Deras program ser vi gärna ingår i Luleås Live program, och enda kravet är att det är fri entré.