Veckosegling ht-23

Arrangör Segelsällskapet Viken Ägir
Tid 2023-08-29 17:002023-10-11 20:00
Fortsättargruppen
 
Seglaskoj
450 kr

Hej alla seglingsentusiaster!

Vi är glada att meddela att det nu snart är dags för säsongsstart av årets onsdagsseglingar!

Efter en lång väntan är vi redo att hissa seglen och njuta av en ny säsong tillsammans på vattnet.

 
Seglaskoj
Seglaskoj kommer fortsätta i Uddevalla precis som tidigare år och anmäls via vår hemsida.

 -  Anmälan öppnar onsdag den 23 augusti. Se till att boka in datumet så att du inte missar din plats!
 - Första träningstillfället: onsdagen den 30 augusti klockan 17:30 utanför Viken Ägirs klubbhus.
Anmälan öppnar under fliken Junior på vikenagir.se onsdag den 23 augusti klockan 20:00. Oavsett vilken grupp man anmäler sig till så görs det här 

För att garantera din plats i årets onsdagsseglingar, rekommenderar vi att du anmäler dig sa snart som möjligt efter att anmälan öppnat. Platserna brukar gå åt snabbt, och vi vill se så manga av er som möjligt på startlinjen.

Mer detaljerad information om träningstillfällen, utrustning och andra praktiska detaljer kommer finnas på hemsidan från och med klockan 20:00 på onsdag och kommer även att skickas ut till de som anmäler sig. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Fortsättargruppen
Nytt för i år är att träningen för fortsättare kommer vara på grannklubben Ljungskile Segelsällskap som precis som vi seglar Tera  och Feva, där det sedan även finns möjlighet att bli introdicerad till både Quest, Aero, Laser och J70. Hos LjSS får ni möjlighet att träna med deras båtar på tisdagsträning och torsdagstävling tillsammas med andra härliga ungdomar! Medlemmar från Viken Ägir som deltar i fortsättargruppen tränar utan kostnad under hösten hos LJSS för att få prova på men behöver betala in medlemsavgift på LJSS hemsida Bli medlem (ljss.se). OBS; anmälan görs fortfarande via anmälningslänken på vår hemsida! 


 - Första träningstillfället fortsättare: tisdagen den 29 augusti 17:00 utanför Ljungskiles klubbhus tillsammans med ledare från Viken Ägir som introducerar er till klubbhuset, båtarna, tränarna och alla nya goa kompisar!


Kom förberedd och laddad för en fantastisk start på säsongen! 

Vi ser fram emot en spännande och rolig säsong tillsammans med er!


Bästa hälsningar,

 Juniorledarna & Segelsällskapets Viken Ägir