Lunch & Connect QBN Stockholm 20/9

Arrangör Quality Business Network
Tid 2023-09-20 12:3014:30
Plats Watefront, Restaurang RBG, Nils Ericsons Plan 4, , Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Varmt välkommen på QBNetworks populära Lunch & Connect den 20/9 i Stockholm! Denna gång ses vi på Watefront, mitt i stan, vid T-centralen. Bord är bokat till kl. 12.30. Vi möts i hotellets lobby för mingel en stund innan. Ser fram emot att träffa er alla! Medlemmar och även gäster kan delta för att prova på vårt nätverk. Vill du veta mer om QBNetwork - se vår hemsida www.qbnetwork.se. 

Boka din plats så snart du kan via detta formulär. Alla betalar var för sig på plats. RBG har ett stort urval på sin lunchbuffé och en passande miljö för att umgås och nätverka.  

Women in Business - QBN Stockholm Lunch & Connect
Onsdag den 20/9 kl. 12.30 - 14.30 
Waterfront, Restaurang RBG, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

Arrangör: Quality Business Network. 

Väl mött! 


Siv Thuresdotter
grundare och ledare av QBNetwork 
siv@qbnetwork.se 
www.qbnetwork.se 

----------------------------------------

QBNetwork Affärsnätverk (est. 2010)

Med QBNetwork får du möjlighet att connecta och lära nytt tillsammans med erfarna entreprenörer och företagare. Vi vet att ett framgångsrikt nätverkande skapas genom genuina relationer,  och på så vis kan vi vara med och göra skillnad. 

Målgruppen är kvinnliga konsulter, entreprenörer och egna företagare i alla branscher. Våra medlemmar är främst coacher och konsulter inom hälsa och personlig utveckling, IT och webb, digitala affärsmodeller samt konstnärliga yrken, design mm.

Erbjudande just nu: Medlemsavgift hösten 2023 - 1990 kr ex moms.

----------------------------------
QBNetworks medlemmar välkomnas och är du ej medlem så kan du delta som gäst vid ett tillfälle. Obs. Viktigt att du bokar ditt deltagande via detta formulär.