Grundläggande Tarotkurs

Arrangör Anna Broström - Livets Alkemi
Tid 2023-10-07 12:0016:00
Plats The Mindful Way, Skomakargatan 40A, Luleå
Tarotkurs
888 kr
Tarotlek
250 kr

Stig in i Tarotkortens magiska värld!

År du nyfiken på att lära dig mer om Tarotkortens förmåga att avslöja dolda sanningar och guida oss på vår livsresa? Nu har du chansen att lära dig konsten att läsa Tarotkort och samtidigt låsa upp en skattkista av visdom som sträcker sig bortom tid och rum.

🔮 Vad kan du förvänta dig av kursen?

🌟 Du kommer att lära dig kortens symbolik och betydelse och hur du tolkar deras budskap. 

🌟Du kommer att lära dig hur du gör läggningar för dig själv och andra utifrån olika utmaningar och livsfrågor. 

🌟 Du kommer att få förslag på hur du kan integrera Tarot i dina dagliga rutiner och skapa personliga ritualer för självreflektion.

🌟 Du kommer att få träna på din intuition genom konkreta övningar.

🌟 Du får ett diplom efter avslutad kurs (kommer med posten ca 2 veckor efter kurs). 

🌟 Du får en pdf där en kort guide till kortens betydelse finns med samt förslag på olika läggningar.  

Det kan verka som om kursen innehåller mycket, men jag lovar att det blir kul, interaktivt och du lär dig i lugn och ro.

Det kommer även en fortsättningskurs senare i höst där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper än mer. Den kommer att kosta 444 kr för dig som har gått den här kursen. 

Du får också uppgifter av mig som du kan öva på hemma och få feed-back via mail från mig om du önskar. 

Mer om mig som håller i kursen:

Jag heter Anna Broström och har över 25 års erfarenhet av att lägga Tarotkort. Under de åren har jag utvecklat en förmåga att förstå kortens budskap och att använda min intuition för att förstå vad korten vill säga till just den som sitter framför mig. Vi har alla ett unikt sätt att tolka korten och mina läsningar har alltid ett läkande och kärleksfullt perspektiv som manar till personlig utveckling. Jag är även utbildad transformativ coach och använder ofta den kunskapen i sessioner med mina kunder. Jag älskar att se andra växa och lär gärna ut av mina kunskaper, vilket har resulterat i att jag har en gedigen erfarenhet i att hålla i kurser. 

Bra att veta:

Du behöver en Tarotlek för att delta i kursen. Vi kommer att jobba främst med den klassiska Tarotleken Raider Waite och du kan köpa till den här ifall du behöver en. Annars går det även bra att ta med dig din egen Tarotlek. 

Kaffe/Thé + fika + frukt ingår i kursen.