Arbetshelg och årsmöte för SCI Sweden (IAL)

Arrangör SCI Sweden / Internationella Arbetslag
Tid 2023-10-06 18:002023-10-08 14:00
Plats Vikingabyn Storholmen (Vikingabyn ligger i Svanberga 1 mil norr om Norrtälje)...
Arbetshelg och årsmöte 6-8 oktober
 
Endast årsmöte 8 oktober
 

Detta är höstens mötesplats för SCI Sweden (Internationella Arbetslag)! En fantastistisk möjlighet att träffa andra som brinner för fred och volontärskap och lära känna ett projekt som hyst SCI-läger i många år. Samt att vara med på årsmötet för SCI Sweden. Det går också bra att ta med barn! 


Fredag 6 oktober: Ankomst från 18.00. Program från 19.00 Vi lär känna varandra och Vikingabyn och får något enklare att äta. 

Lördag 7 oktober: Volontärarbete med Vikingabyns lokala krafter. Vi drar upp vikingabåten på land, fixar och ställer i ordning för hösten. 

Söndag 8 oktober: 11.00 - 13.00 Årsmöte för SCI Sweden. Följs av lunch och avresa (cirka 14.30). Det går att komma endast till årsmötet. 

Det kostar ingenting att delta! Vikingabyn bjuder på mat i utbyte mot volontärarbetet vi gör under helgen. På söndag bjuder SCI Sweden på lunch innan hemresa. 

Övernattningen sker i enkel golvlogi i rekonstruerade vikingahus. Tag med sovsäck och helst också liggunderlag! Det finns några madrasser av varierande kvalitet för den som behöver. 

Var och en ordnar och bekostar sin resa. För olika sätt att ta sig till Vikingabyn, se https://www.storholmen.org/kontakta-oss/

Anmäl dig senast tisdag 3 oktober!!!