Gravidyoga och förlossningsförberedelse ÅREDALEN

Arrangör Tridevi Yoga
Plats Sågvägen 8F DUVED
Gravidyoga 14 jan - 25 feb, 4 träffar
2250 kr
Gravidyoga 10 mars - 21 april, 4 träffar
2250 kr
Gravidyoga 19 maj - 30 juni
2250 kr

Kurslängd: 9 h
Antal träffar: 4
Tider, Tillfälle 1-3 16:00-18:00, Tillfälle 4 kl 16:00-19:00

Vi träffas vid 4 tillfällen, varannan vecka. 

Vi praktiserar yogarörelser och positioner, andningsövningar, djupavslappning och varje tillfälle har också ett förlossningsförberedande inslag. Vid sista tillfället är du välkommen att bjuda med din partner/stödperson som ska närvara vid förlossningen. 

Denna kurs är en fin möjlighet att ta hand om dig och bebisen under graviditeten och att förbereda dig inför förlossningen. 

Yogan baseras på hatha yoga och vi utövar mjuka rörelser, andningsövningar och avslappning. Dessa övningar ger dig användbara verktyg inför förlossningen såsom förmågan att fokusera, andas medvetet och slappna av. Yogan ger dig också tid till att stanna upp och känna efter, komma till ro och att knyta an till din bebis.

Gravidyoga hjälper dig att öka ditt välbefinnande under din graviditet och förbereder dig inför din förlossning, fysiskt och mentalt. 

Kursen leds av Emma (Siddha Vidya) som grundade och startade Tridevi Yoga 2010 (tidigare Solna Yogaskola) och har undervisat gravidyoga i över 13 år.  Emma jobbar aktivt som förlossningsstöd och gravidmassör och driver också massagestudion TriDevi i Stockholm och Duved, där hon erbjuder massagebehandlingar för gravida. Hon tar också emot samtal för förlossningsrädsla eller för att bearbeta tidigare födslar. 

Emma är mamma till tre döttrar. Hennes andra och tredje barn föddes hemma och Emma är en förespråkare för fria val kring hur och var man väljer att föda. 

Du behöver inga förkunskaper och du är välkommen att börja från vecka 12.  

PRAKTISK ​INFO:

Du är välkommen från kl 15:30, då finns tea och tid att varva ner. Det går också fint att stanna en stund efteråt. 

Yogamattor finns på plats så du behöver inte ta med egen. Men ok om du vill såklart! 

Kommer du med bil finns närmsta parkering vid Åre Sportcenter, 20 meter från huset. 

Du som går gravidyogakurs hos oss har 10% rabatt på gravidmassage på Tridevi Massagestudio. Och kommer du långväga ifrån kan du boka massagen i samband med yogaklasser. För lediga tider maila till info@tridevi.se 

​Välkommen!