Nyfiken på FASTA

Arrangör Ulrika Gabriel
Tid 2023-07-01 14:272024-07-31 14:27
Nyfiken på FASTA
 

Hej!
Så roligt att du är intresserad av fasta. Fasta passar alla, men det är viktigt att välja rätt sort och rätt nivå utifrån dina behov och förutsättningar.

Genom att anmäla dig kommer du att få mejl med mer information om de olika typerna och nivåerna av fasta som jag erbjuder.

Periodisk fasta - en grundnivå som passar alla och som kan anpassas efter din vardag och dina förutsättningar.

Födofasta - där du minimerar antalet födoämnen för att hjälpa magen/tarmen att påbörja läkning.

Förfasta - den traditionella fastan med juicer/smoothies som ger en vitamin och energiboost, stärker immunförsvaret, låter matsmältningen vila och som kan vara en förberedelse för vattenfasta.

Flusher - som hjälper dig att tömma tarmen, något som är en förutsättning för effektiva fastor och för att din tarm och kropp ska kunna läka.

Vattenfasta - drottningen av fastor som tack vare det av dr. Sanna Ehdin utarbetade VASS-protokollet låter dig göra en vattenfasta under 36 timmar som då ger samma effekt som en traditionell vattenfasta på 4 - 5 dagar. Oerhört renande och läkande för kroppen och med rätt förberedelser blir det inte alls så jobbigt som du kanske tror.


Välkommen med din anmälan så ser jag fram emot att skicka dig mer information om både fastorna och de kurserna jag erbjuder.
Du kommer även att få ta del av erbjudanden om det är intressant för dig.

Allt gott önskar Ulrika Gabriel