Nätverksträff, Maj Andrén

Arrangör DOIT Ystad
Tid 2023-10-26 07:0009:00
Plats Ystad Saltsjöbad, Ystad
Nätverksträff, Maj Andren håller föredrag
 

Vi träffas på Ystad Saltsjöbad o njuter av en fantastisk frukost, minglar, nätverkar och får sen lyssna på Maj Andren som pratar om något så spännande som hjärnan!


"Maj Andrén, är ledarskapscoach och mindfulnessmentor. Genom specialdesignade coachingprogram hjälper hon högpresterande kvinnor på ledande positioner att hålla hela arbetslivet, så att de kan fortsätta att prestera väl på jobbet, stärka sitt ledarskap och därmed bidra till att skapa goda arbetsmiljöer för andra. 

 

Under det här föredraget kommer Maj att utgå hjärnans kraft (och begränsningar). Hon kommer att prata om vad det moderna arbetslivet och den nya tekniken gör med oss och våra hjärnor och vad vi kan göra åt det så att vi utvecklar färdigheter som verkligen gynnar oss i vardagen. En inspirerande morgon med flera aha-upplevelser, övningar och konkreta tips utlovas! 

 

Maj är en av pionjärerna i Sverige inom arbetslivsbaserad mindfulness och har i över ett decennium utbildat chefer och medarbetare i mindfulnessträning inom en lång rad olika organisationer. exempelvis IKEA, Danone, IF, Post- och Telestyrelsen och Uniper.  Majs program grundar sig i modern neurovetenskap och arbetspsykologi kombinerat med väl beprövad mindfulnessträning."


Frukost 185 kr

Vi välkomnar gäster!