Anmälan till lunchevent med Ung Svensk Form & Svenskt Trä / Registration for lunch event with Ung Svensk Form & Svenskt Trä

Arrangör Ung Svensk Form 2023, Svenskt Trä och Sara kulturhus
Tid 2023-05-26 12:0013:45
Plats Södra foajén/South foyer, Sara kulturhus , Skellefteå
Deltar inkl. lunch/Participating incl. lunch
 

Trä – möjligheternas material  - med Ung Svensk Form & Svenskt Trä

Deltagare:
Svenskt Trä stipendiater i Ung Svensk Form 2023
Anna Jirstrand Sandlund, vd Sara kulturhus

Moderator: Björn Nordin, chef för arkitektur och designfrågor på Svenskt Trä

Vi bjuder på vegetarisk poké bowl* samt kaffe från The Wood Hotel by Elite. Max 50 personer, först till kvarn.

Vi behöver din anmälan senast 24 maj kl. 12:00.

---

Program
12.00 - Lunch, vegetarisk poké bowl*, inkl. kaffe.
12:30 - Lunchsamtal med stipendiater som deltar på Kunskapresan
13:15 - Guidad visning i Utställningshallen
13:45 - Eventet avslutas

*Innehåll i vegetarisk poké bowl: 
Rostat matvete med mejram och cayennepeppar, svarvade morötter, citronsyrad silverlök, vårlök, chillimajonäs, rödbetsgroddar, microgreens från burträsk och nattbakad rotselleri. (Fri från gluten och laktos)


---

Wood - the material of possibilities - with Ung Svensk Form & Svenskt Trä


Participants:

Swedish Wood scholarship holders in Ung Svensk Form 2023

Anna Jirstrand Sandlund, CEO of Sara kulturhus

Moderator: Björn Nordin, head of architecture and design issues at Svenskt Trä

We offer a vegetarian poké bowl* and coffee from The Wood Hotel by Elite. 
Max 50 people, first come, first served.


We need your registration no later than May 24 at 12:00.


---


Program

12.00 - Lunch, Vegetarian Poké Bowl*, incl. coffee.

12:30 - Lunch conversation with fellows participating in the Knowledge Journey

13:15 - Guided viewing in the Exhibition Hall

13:45 - The event ends


*Contents in vegetarian poké bowl: Roasted wheat with marjoram and cayenne pepper, grated carrots, lemon pickled silver onion, spring onion, chilli mayonnaise, beetroot sprouts, microgreens from cage swamp and night-baked celeriac. (Free from gluten and lactose)