Välkommen på rekryteringsträff

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2023-02-10 10:0013:00
Plats Riddarplatsen 36 i järfälla 4 tr upp, Stockholm
Välkommen på rekryteringsträff
 

Välkommen på rekryteringsträff den 10/2 kl 10:00 i Järfälla! (Adress riddarplatsen 36, 4 tr upp)

Om Fix my phone

Häng med på vår tillväxtresa. Vi på Fix My Phone älskar att välkomna nya medarbetare! Då vi ständigt utvecklas, startar nya affärsområden och öppnar nya butiker! På vår resa behöver vi ständigt med oss nya talanger, vi behöver alltså få med dig! Fix My Phone utbildar dig till expert på mobilreparationer och en säljare i världsklass! Välkommen till oss!

Vi söker personer som har hög arbetsmoral, problemlösningsförmåga och ett driv. Ansvarstagande personer och mån om att ha ordning och reda i din tillvaro samt gärna med hög social kompetens.
Ingen tidigare erfarenhet krävs men har du tidigare jobbat med försäljning och har erfarenhet som kräver fingerfärdighet är det meriterande. Vi erbjuder utbildning inom både kundbemötande samt även mobiltelefon-reparation.

I vår butik lagar vi alla typer av skador på mobiltelefoner såsom iPhone, Samsung Galaxy, Huawei Oneplus eller någon annan mobil. Våra kunder är välkomna på drop-in. De vanligaste mobilreparationerna blir oftast klara inom 30min.

Vi söker flera butiksmedarbetare/mobilreparatörer på heltid.
Arbetsuppgifter:
- Kundkontakt, försäljning.
- Kassahantering
- Reparation av mobiltelefoner.
Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär personalen att reparera olika enheter, hantera kassa samt regelbunden utbildning i säljteknik samt kundservice.
Vem söker vi?
Du pratar svenska och/ eller engelska.
Inga eller begränsade anpassningsmöjligheter.
Schemalagd arbetstid vardagar och helger enligt köpcentrets öppettider; vardagar
10:00-20:00, helger 10:00-17;00.

Vi ses på rekryteringsträffen den 10/2 i Järfälla kl 10:00!

Varmt välkommen!