Sommar-cykeltävling

Arrangör Energikontor Syd via Växla Upp!
Tid 2023-05-15 00:002023-08-30 00:00
Vår-cykeltävling
 

Hej,


Kul att ni vill vara med i sommar-cykeltävlingen Jaga sommarmilen!

Det här är en anmälan för individuella cyklister och lagsamordnare.

Inom ett par dagar efter registrering får du en kod som du ska använda för att vara med tävlingen i appen "Växla upp 2". Koden ger tillgänglighet till tävlingen som öppnas den 15 Maj 2023.

Om du skapar ett lag, dela vidare koden som du får, till varje lagmedlem. Era vänner och kollegor som ska delta i ditt lag  behöver inte registrera sig på den här sidan.

Alla deltagare kan ladda ner och skapa användare i appen "Växla upp 2" direkt innan koden är tillgänglig.  Appen finns i båda apple store och google play.Personuppgiftshantering (GDPR)
Personuppgifterna du anger i denna anmälan sparas på våra servrar för rapportering till våra projektfinansiärer, vilka möjliggör att vi kan arrangera våra event. Under tävlingarna kan vi också komma att fota/filma och publicera tävlingsresultat med syfte att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.  

För mer information om hur Energikontor Syd hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsyd.se/dataskydd