Vår-cykeltävling

Arrangör Energikontor Syd via Växla Upp!
Tid 2023-03-13 00:002023-05-14 00:00
Vår-cykeltävling
 

Hej,


Kul att ni vill vara med i vår-cykeltävlingen Jaga vår-milen!

Det här är en anmälan för individuella cyklister och lagsamordnare.

TILL DIG SOM ANMÄLER DIG EFTER 31 mars:
Efter att du anmält ditt intresse via detta formulär så kommer du att en tävlingskod som du ska använda för att vara med tävlingen, i appen "Växla upp 2". Koden ger tillgänglighet till tävlingen som öppnas den 13 Mars 2023. NOTERA att koden inte kommer kunna skickas till dig förrän tidigast fredag 14 april. 

Om du skapar ett lag, dela vidare tävlingskoden som du får, till varje lagmedlem. Era vänner och kollegor som ska delta i ditt lag  behöver inte registrera sig via det här formuläret.

Alla deltagare kan ladda ner och skapa användare i appen "Växla upp 2" innan tävlingskoden är tillgänglig. Appen finns i både Apple store och på Google play.Personuppgiftshantering (GDPR)
Personuppgifterna du anger i denna anmälan sparas på våra servrar för rapportering till våra projektfinansiärer, vilka möjliggör att vi kan arrangera våra event. Under tävlingarna kan vi också komma att fota/filma och publicera tävlingsresultat med syfte att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.  

För mer information om hur Energikontor Syd hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsyd.se/dataskydd