Utbildning kompetensbaserad rekrytering

Arrangör Samordningsförbundet Skaraborg
Tid 2023-05-17 08:3016:00
Plats Samordningsförbundet Skaraborg, S:t Sigfrids gata 8, våning 3, 541 30 Skövde
Utbildning kompetensbaserad rekrytering
 

En heldags utbildning i kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering med möjlighet till en uppföljande digital workshop efter ett par månader erbjuds till chefer på arbetsplatser i Skaraborg. Utbildningen är en utveckling av ESF-projektet Kick Off. Utbildningsdagen leds av Anna Rydbacken som besitter stor teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering.

Idag är det inga tvivel om att våra företag och organisationer mår bättre, presterar bättre och utvecklas mer positivt om vi har en större mångfald i arbetsgrupperna. Under förmiddagen kommer vi lära oss vad mångfald bidrar med på våra arbetsplatser, hur våra fördomar påverkar vår rekrytering samt få lära oss hur en fördomsfri rekryteringsprocess kan gå till. Under eftermiddagen kommer vi få testa praktiska verktyg och med hjälp av case prova på att rekrytera kompetensbaserat och fördomsfritt. Samordningsförbundet välkomnar chefer från både privat näringsliv och offentlig sektor, förbundet står för kostnaden!

Utbildningsdagen genomfördes hösten 2022 och fick då helhetsbetyget 4,2 av 5 stjärnor av deltagarna.

”Mycket bra exempel och grupparbeten. Kul att det var en blandning av deltagare från offentlig sektor och privat. Jag går härifrån med konkreta tankar på förbättringar jag kan göra.”
/Deltagare

I utbildningen inkluderas material, fika och lunch.

Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 9 maj.