Afterwork/Utflykt til Helsingborg

Arrangör HLR Skåne
Tid 2023-02-03 12:0021:00
Plats Ruff Helsingborg, Helsingborg
Afterwork/Utflykt til Helsingborg
 

Hallå där alla Partners.

Vad gör ni nu för tiden, varför hör vi aldrig av er? Thomas ledins dänga gör sig påmind när man sitter med golfabstinens och regnet vräker ner. Även om vintern i skåne är relativt grön och  möjligheterna finns att spela så är det inte så konstigt att många har ställt undan klubborna. Vilket gör att det blir lite tyst även i partnerleden.

 

Det vill jag ändra på. Därför har jag satt ihop en ”afterwork/Halvdagsaktivitet” för dom som är sugna på att träffas och spela lite golf.

 

Fredagen den 3 februari samlas vi kl 12.00 på Araslöv för att åka till Helsingborg. Här är tanken att vi åker 2 minibussar.

 

Där kommer vi börja med ett studiebesök på en ny anläggning som heter Golf Fitness Pro där André och Jonathan kommer att berätta om hur dom jobbar för att få kroppen att fungera bättre med golfen och således göra oss till bättre golfare. Dom jobbar ingenting med sving och svingspår mm utan här pratar vi att få kroppen att bli starkare och rörligare. Dom kommer ge en presentation och vi kommer även få vår uppvärmning här. 

 

Efter det kommer vi åka till Ruff indoor golf där det kommer serveras en rejäl räkmacka eller köttbullemacka innan vi kl 16,00 börjar spela golf fram till 19.00. Ruff använder sig av de senaste trackmansystemen och slagbåsen är väl tilltagna i en mycket mysig miljö. Ruff har också Öl/vinrättigheter för dom som vill svalka sig med en dricka eller två. Vi kommer alla att spela på samma bana vilket i skrivande stund inte är bestämt vilken ännu så vi kan ha lite intern tävling.

 

Planerad hemresa kl 19.30 med ett depåstopp på Max/Burger King eller liknande för lite energipåfyllnad.

 

Tycker du att det här hade varit riktigt kul så anmäl dig på länken nedan. Kostnad för kalaset är 600 kr/deltagare. Då igår resa, golf samt macka. Eventuell dryck betalas av respektive deltagare. Det finns max 12 platser för detta evenemang