Inspirationsföreläsning: Ge dig själv chansen!

Arrangör Kalle Rosensköld
Tid 2023-02-09 18:0019:30
Plats MINC, Anckargripsgatan 3, 211 19, Malmö, Malmö
Inspirationsföreläsning: Ge dig själv chansen!
250 kr

Hälsning från Kalle

Välkommen till min inspirationsföreläsning: Ge dig själv chansen!

Jag har coachat och handlett över 1500 personer och under alla mina år som jobbcoach, karriärsrådgivare och företagsmentor har jag sett massor av människor urvala bort sig själva. De har redan i tanken inte gett sig själva chansen att få ett visst jobb, starta ett visst projekt, skapa sin karriär eller bygga sitt företag. 

Jag har också träffat människor som gjort tvärtom, som faktiskt gett sig själva chansen, som inte urvalat bort sig själva och som därför lyckats nå sina mål.

Vad är då skillnaderna mellan dessa agerande? 
Det beror på flera faktorer och några saker sticker ut. Mod och att våga är ofta dels förknippat med inställning, möjlighethetstänk och att tänka utanför boxen, dels kopplat till kunskap, metoder, prioriteringar och förståelse för andras processer.  

Under föreläsningen kommer jag att dela med mig av 10 konkreta och användbara tips och metoder som hjälper dig att ge dig själv chansen så att du inte urvalar bort dig själv i onödan. 

Målet är att ge dig 10 användbara och konkreta "trappräcken" i form av metoder, inställning, strategier och tänk som du kan "hålla dig i" på väg upp mot dina mål. Du får mina personliga och mina yrkesmässiga lärdomar och erfarenheter, saker som jag under mina 25 verksamma år som inom jobb & karriär sett fungera.

Efter föreläsningen:
-Är du inspirerad att se möjligheter för att bygga din karriär.
-Applicerar du en eller flera av tipsen på din egen livs- och karriärsresa. 
-Ser du din roll i en rekryterings- eller förändringsprocess.
-Känner du att dina personliga mål ter sig avsevärt lättare att nå.
-Ger du dig chansen oftare än du gjort innan du lyssnat på mig. 

Föreläsningen handlar till stor del om jobb, karriär och självförverkligande, men metoderna är applicerbara inom många fler områden, t ex förändringshantering, marknadsföring och företagande. Den passar för alla - från ungdomar till äldre - som vill ge sig själva chansen lite oftare. Ett utmärkt tillfälle att ta med din tonåring och tillsammans lyssna på mig.

Hjärtligt välkommen!

Kalle Rosensköld

Om mig.
Egenföretagare som sedan 1998 arbetat som konsultchef, rekryterare, karriärscoach, mentor och utbildare. Sammanlagt har jag intervjuat, anställt, coachat och utbildat över 10 000 människor och jag har löpande utvecklat mina metoder, som jag själv och andra haft stor nytta av. De har gett mig jobb som jag på pappret var underkvalificerad för,  spännande uppdrag (t ex Nedsläckt Land på SVT), sponsorer, ja dessa "trappräcken" har till och med hjälpt mig hitta kärleken på TikTok. 
Andra kallar mig ofta för modig och jag försöker leva som jag lär, något denna föreläsningen i sig är ett exempel på. 

Mer om info om mig: www.attramera.se