Frukost med näringslivet - 12 maj

Arrangör Näringslivsavdelningen, Piteå kommun
Tid 2023-05-12 07:1508:30
Plats Restaurang 2Kök, Acusticum, Piteå
Deltagande på plats
 
Väntelista
 

Välkommen till Frukosten med näringslivet i Piteå.


Datum: Fredag 12 maj

Tid: 7.15 - 8.30
Plats: Restaurang 2kök, Acusticum

Anmälan: Anmäl dig senast 10 maj


Agenda: 

Värd för fredagens frukost är SCA där Håkan SarsJens Riglert och Peter Nilsson kommer att prata om hur SCA arbetar för att skapa framgång i konkurrens på en global marknad. Varför forskning, investeringar och medarbetarna är nyckelfaktorer för att lyckas, samt hur de tre enheterna i Munksund samarbetar för att skapa värde såväl för varandra som för kunderna och samhället i stort.

Med på frukosten finns också Anna Mård, VD på Skellefteå Science City och Michael Nilsson, projektledare på Luleå tekniska universitet som ska berätta om några exempel på hur norra Sverige jobbar tillsammans för den gröna omställningen.

Green Transition North är ett flaggskeppsprojekt som drivs av LTU med partners, vars syfte är att främja en hållbar omställning i norra Sverige. Inom projektet finns 13 delområden där 15 stora industrier har identifierat utmaningar. Nu söker projektet små och medelstora företag med kompetens inom dessa områden som kan jobba ihop med de stora bolagen och forskarna för att ta fram lösningar.

Till sist kommer vi att prata om en ny idé för höstens Frukost med näringslivet i Piteå. Vi kommer också att gå igenom föregående ment-undersökning som gick ut på att göra en ny slogan till Piteå


Morgonens frukostvärd: SCA


Har du frågor?

Kontakta Jenni Kempe Lindberg på näringslivsavdelningen 

jenni.kempelindberg@pitea.se eller 0911-696022