Skapa egen Cykeltävling

Arrangör Andre Benaim
Skapa egen Cykeltävling
 

Hej!

 

Kul att ni vill genomföra en egen cykeltävling!

 

Den här anmälan syftar till att registrera din tävling. Efter registrering kommer du att få en kod som ger dig och dina lagkamrater/kollegor tillgång till tävlingen.

 

Du som registrerar tävlingen delar koden med alla som ska delta i tävlingen. Varje person som ska vara med i tävlingen använder samma kod direkt i appen "Växla upp 2". 

 

Alla i laget kan ladda ner appen "Växla upp 2" redan innan koden är tillgänglig och skapa en egen användarprofil. Appen finns i båda apple store och google play.

 

Alla som ska delta i tävlingen behöver inte registrera sig på den här anmälningslänken, utan det räcker med att de använder sig av er gemensamma tävlingskod och att de har skapat sig en användarprofil i appen.

 

 

Personuppgiftshantering (GDPR)
Personuppgifterna du anger i denna anmälan sparas på våra servrar för rapportering till våra projektfinansiärer, vilka möjliggör att vi kan arrangera våra event. Under tävlingarna kan vi också komma att fota/filma och publicera tävlingsresultat med syfte att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.  

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på http://www.energikontorsydost.se/dataskydd