Föreläsning med Jerry Engström

Arrangör Höganäs kommun & Besöksnäringen på Kullahalvön
Tid 2023-03-08 09:0012:00
Plats Tivolihuset, Östra Parkgatan 2, 263 33 Höganäs, Höganäs
Föreläsning med Jerry Engström
 

Välkommen till en kostnadsfri förmiddag på Tivolihuset med Jerry Engström, den globale marknadschefen som sade upp sig för att förverkliga sin dröm om att skapa en mötesplats för natur, kreativitet och gemenskap i Höga Kusten. Passionen fick namnet FriluftsByn och idag har platsen utvecklats till ett populärt besöksmål Jerry har hyllats som en av Sveriges bästa platsmarknadsförare.

Jerry delar med sig av sina tankar kring hur man får sitt besöksnäringsföretag och sin destination att växa och utvecklas. Om vikten av samsyn och samhandling i region, kommun och i det lokala nätverket, om hur man bör se över sin särskiljning samt bli ännu bättre på att skapa varumärkesbyggande och lönsamma samarbeten.

Efter pausen delar Jerry även med sig av sina bästa tips på hur man kommer i gång med en festival.

Föreläsningen riktar sig mot besöksnäringsföretag men också till kommun och destinationsbolag som är en viktig del i utvecklingen.

När? - Kl 09.00 den 8 mars

Vart? - Tivolihuset, Östra Parkgatan 2, Höganäs

Program 

  • 09:00 Höganäs kommun - Fokus samsyn och destinationsutveckling
  • 09:10 Tourism in Skåne - Tourism matters, Josefin Carlsson
  • 09:30 Jerry Engström - tips på hur man kan få sitt besöksnäringsföretag att växa genom samsyn, särskiljning och samarbeten.
  • 11:00 Kaffe och mingel
  • 11:30 Jerry Engström - att starta en festival från grunden. Fokus på Naturturism i och med arbetet med en Friluftsfestival på Kullaberg.