Workshop: Snacka Dans - Nära Dans Boden

Arrangör Arrangörer i Norr
Tid 2023-02-03 13:0017:00
Plats Forum, Folkets Hus, Boden, Boden

Eventet stängt för nya bokningar

Snacka dans - en workshop om att stärka dansarrangörsrollen i relation till publiken


Välkommen till en relationskapande halvdagsworkshop för dansarrangörer där fokus ligger på mötet mellan dig som dansarrangör och publik.

Hur snackar vi om dans och scenkonstupplevelser med vår publik? Vad är det viktigaste att tänka på inför ett dansarrangemang?

I den här workshopen får du verktyg och metoder i kommunikation om dans. Vi blandar fysiska inslag med teori och reflekterar kring hur vi kan stärka din roll som bryggan mellan danskonstnärerna och publiken.  

Workshopen leds av Workshopledare: Nadja Nilsson och Erika Pekula Pettersson från Dansinitiativet. 


Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på fika under eftermiddagen. Workshopen är den del av Nära Dans Boden som arrangeras av Bodens Riksteaterförening. Nedan ser du vad du som deltagare under workshopen erbjuds under fredagskvällen och lördagsförmiddagen.


Mer om anmälan:

Du kan anmäla dig enbart till lunch och kursen inkl fika, eller olika erbjudanden med middag och dansföreställning fredag, övernattning i Boden och dansföreställningen Skogshall Unbyn lördag 10.00 (gemensam buss erbjuds till denna). Det finns även ett alternativ för dig som väljer att bo privat, bosatt i Boden eller önskar delta på kvällsprogrammet fredag och dagsprogram lördag.


Samtliga alternativ alternativ är kostnadsfria för dig som anmäler dig via Arrangörer i Norr. Begränsat antal platser. Du som anmäler dig ska vara bosatt och verksam i Norrbotten.

 

Resersättning inom Norrbotten: 

Milersättning den skattefria delen, eller utlägg för kollektivtrafik som redovisas med kvitton tillsammans med reseräkning. Betalas ut i efterskott. Gäller alla anmälda.

 

Övriga programpunkter Nära Dans Boden 3-5/2:


Fredag 3/2

13-17.00 Snacka Dans - Workshop - se ovan

18.30 Dansföreställning Nattskift - Saga, Folkets Hus

19.30 Middag och mingel på Bodensia


Lördag 4/2

9.30 Buss till Unbyn

10.00 Dansföreställning Skogshall, Unbyn

Efter föreställningen går publikbuss tillbaka till Boden centrum.

19.30 Dansperformance Trança - Thiago Granatos solo


Söndag 5/2

16-17.00 Öppen visning helgens workshop med Thiago Granatos, Dance Direction - Pontonjärvägen 7a.

19.00 Dansföreställning Slick - Saga, Folkets Hus


Ett samarbete mellan: Nära Dans Boden, Riksteatern Norrbotten, Bodens Riksteaterförening, Dansinitiativet, Danskonsulenten Norrbotten, Danscentrum Norr och Arrangörer i Norr - SamArr Norr.


Projektet SamArr Norr finansieras av Region Norrbotten och Kulturrådet.