Inspirationskväll på Saltzon - Ledarskap på Skönhetens Väg

Arrangör Anna Larsson och Saltzon
Tid 2023-02-01 19:0020:30
Plats Saltzon, Skellefteå
Inspirationskväll 1 feb
 

Välkommen till en inspirationskväll på Saltzon!

Anna Larsson gästar Saltzon för att prata om ledarskap för vår tid. Anna Larsson är författare till boken Skönhetens Väg - att leva med medvetenhet och mening, och är värd för Podcasten Skönhetens Väg - Hopp för en ny tid.
27 mars startar utbildningen Skönhetens Väg Ledarskap - ett årsprogram för kvinnliga ledare.

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs.

OM LEDARSKAP FÖR EN NY TID
Vår värld är i ett desperat behov av ett nytt ledarskap och av ledare som vill bana väg för en ny tid. En högre medvetenhet behövs på arbetsplatser, i politiken, i organisationer och i små och stora företag.
Den behövs hos föräldrar och bland barn som växer upp liksom i alla våra nära relationer inklusive relationen till oss själva.
Vår värld behöver DIG som drivs av att skapa ett medvetet och hållbart liv för dig själv och för våra barn i flera framtida generationer.

OM SKÖNHETENS VÄG
Skönhetens Väg ger inspiration och kunskap om hur tidlös visdom är till hjälp för oss idag. Att vandra i skönhet är ett förhållningssätt där kropp och själ hör ihop, där vi lever ett medvetet liv, ett självklart ledarskap och bygger ett hållbart företagande MED naturen själv, inte AV den.
Skönhetens Väg gör oss medvetna om hur vi kan släppa taget om det som inte tjänar oss, att det är möjligt att leva fri från rädsla, hur vi kan svara på vår själs kallelse och att fullt ut uppleva kraften i ett medvetet val. Här lär vi känna naturens grundläggande krafter och hur de kan visa oss vägen till ett liv i harmoni.


Varmt välkommen till en kväll av inspiration och tankar om hur ett annat ledarskap än det vi ser idag skulle kunna förändra världen, och vad vi själva kan göra.
Vi bjuder på en kopp te och tilltugg!
Under kvällen finns möjlighet att köpa signerade böcker.


Anmälan
Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs pga begränsat antal platser. Platsen kan överlåtas till en vän eller kollega vid ändrade planer. Vid sjukdom samma dag, var snäll och meddela snarast. No-show faktureras 150 kr.