MAMMA TRÄNING

Arrangör Wisby Wellness - Elin Richardsdotter
Plats LOMA Yoga studio, Visby
1 plats mamma träning
449 kr

MAMMA TRÄNING v.4-7
ONSDAGAR KL. 10-11.00
PLATS: LOMA YOGA STUDIO - Söderväg 5

En timmes träning där vi fokuserar på att bygga upp styrkan inifrån och ut tillsammans med våra bebisar.

Alla påverkas olika av en förlossning, därför anpassar vi efter din egen förmåga. Vi tränar med vår egen Kroppsvikt och gummiband. Vi har med våra bebisar såklart och tar en paus om det behövs.

Har du komplikationer och skador efter din förlossning eller gjort kejsarsnitt ska du alltid rådgöra med din läkare eller barnmorska vilka 
övningar som är lämpliga för dig att börja med.


Medtag liggunderlag, en filt och vattenflaska.

TRÄNINGSTILLFÄLLEN:
Onsdag, 25/1, 1/2 , 8/2, 15/2


Kostnad för 4 tillfällen: 449 kr
I priset ingår även:
●Återhämtningssshake/proteinbar
●Sportdryck
●Skräddarsydd kostplan
●Kroppsscanning

Varför återhämtningshake ?
Många gånger glömmer vi bort vad vi stoppar i oss innan/under och efter träning vilket leder till försämrat resultat. Jag väljer därför att lägga extra fokus på detta på mina pass då 80% av resultatet du får på din träning kommer från vad du stoppar i dig 
och 20% kommer från själva träningen.
Mitt mål är att du ska kunna prestera maximalt under passet, bränna fett och samtidigt bygga muskler utan att bryta ner dem. På detta sätt får du en kortare återhämtningstid och du bryter inte ner ditt immunförsvar.

Vem är då jag som håller i träningen  ?

Jag heter Elin Richardsdotter och kommer från Havdhem på södra Gotland.  

I Mars fyllde jag 31 år och fick den 24 juni min 3e son. De andra 2 grabbarna är 4 och 6 år gamla.

Sedan 2014 har jag haft eget företag och kombinerat det med annat jobb men har sedan ca 4 år tillbaka bara varit egen entreprenörer och jobbat som hälsocoach och livsstils inspiratör.

Jag älskar att hjälper andra, unga som gamla att få en bättre livsstil och hälsa genom att få ordning på kost och träning. Att förändra någons liv till det bättre är det bästa som finns!

Jag genomför kroppsscanningar, gör kostplaner, coachar och följer upp för att man ska få ett hållbart resultat. Jag använder mig utav världsledande näringsprodukter från Herbalife Nutrition  för att fylla ut luckorna som lätt blir i vardagen. Jag själv slarvade med frukost och mellanmål tidigare vilket ledde till trötthet, sötsug och oönskade kilon. Nu med 3 barn är de ibland omöjligt att få till alla måltider på ett bra sätt och då är det så skönt att kunna komplettera med bra näring i kombination med bra mat.

När jag startade för snart 9 år sedan med att lägga till Herbalife till min vanliga kost så tappade jag 12 kg och ökade 2 kg muskler och med enbart 1 träningspass i veckan. 


Hoppas vi ses!
Kontakt: Elin Richardsdotter
Email: Elin.richardsdotter@hotmail.com
Mobil: 073 729 7212