Lunchseminarium: Smarta fordon och framtidens mobilitet

Arrangör RISE Research Institutes of Sweden
Tid 2023-01-24 12:0012:45
Plats Luleå Science Park, Luleå
Fullbokad
Seminarium och lunch
 
Väntelista
 

Hur kan innovation och interaktionsdesign bidra till framtidens hållbara transporter och trafikmiljöer?

Eventet är för närvarande fullbokat. Väntelista finns. Om du har anmält dig och fått förhinder, vänligen kontakta Britta Elfving Persson: britta.elfving.persson@ri.se

Våra fordon blir alltmer automatiserade, uppkopplade och elektrifierade. För att dra nytta av de stora utvecklingsmöjligheterna behöver tekniken i samma takt anpassas efter användarupplevelsen och människans förutsättningar.

Johan Fagerlönn, senior forskare på RISE Research Institutes of Sweden, har de senaste 15 åren arbetat i innovations- och forskningsprojekt tillsammans med fordonsindustrin och företag som Scania och Volvo Cars. Med ett särskilt intresse för hur ljud kan nyttas på nya sätt, arbetar Johan med visionära lösningar som ska göra produkter både säkrare och attraktivare att använda. 

I sin presentation delar han med sig av designlösningar, resultat och inspiration som ger en inblick i hur framtidens mobilitetslösningar kan komma att se ut.

Vi bjuder på en lättare lunch och kaffe från kl. 11:30.

Eventet är kostnadsfritt.
Begränsat antal platser. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Arrangerass av RISE enhet för användarupplevelser i Piteå som en del av HandsOn, ett strukturfondsprojekt som riktar sig till små och medelstora företag i Norrbotten och delar av Västerbotten. Syftet är att stärka kunskaperna inom innovation och interaktionsdesign.