Kulturskolans clinic & gitarrkonsert Erik Söderlind

Arrangör Danderyds kulturskola
Tid 2022-11-24 17:0019:30
Plats Entrétorget i Mörby C, uppgång via biblioteket/Danderyds kommun
Anmälan till Gitarrclinic & konsert 24 feb, kl 1700
 

Varmt välkommen till kulturskolans clinic & konsert med Erik Söderlind - jazzgitarrist i världsklass!

Torsdagen den 24/11 kommer gitarristen Erik Söderlind till kulturskolan och har en clinic/workshop med våra gitarrelever där han visar tips och trix, konsten att improvisera samt spelar tillsammans med oss, så ta alltså med gitarr!

Efter detta gör han en liten konsert för alla på plats. Föräldrar är varmt välkomna att vara med både på hans clinic och på konserten. I mån av plats är konserten öppen för allmänheten.

När 
Torsdagen den 24 november
  • Clinic kl 1700-ca 1800 
  • Konsert kl ca1830-1930
Var 
Det nya Entrétorget som nås via nya biblioteket vid södra utgången i Mörby C. 

Anmälan
Det kostar inget att vara med på clinic/workshop eller konserten, men du som vill delta i clinic behöver boka en plats här så att vi vet hur många som kommer!  Glöm inte din gitarr!

Mer om Erik:
Erik Söderlind är en av Sveriges främsta jazzgitarrister med många prestigefulla stipendier och utmärkelser på sin meritlista – däribland Hagströmpriset, Alice Babsstipendiet och Guitar people’s prize. Med sitt personliga och varma närmande till musiken har han utmärkt sig, dels med fem skivor i eget namn, dels i otaliga samarbeten med allt ifrån Lisa Nilsson, Kjell Öhman, Svante Thuresson, Louise Hoffsten, och Magnus Lindgren. 2019 kom den kritikerrosade ”Plays McCartney” där han i egna arrangemang tog sig an Paul McCartneys musik på sologitarr. 


Varmt välkomna!
Danderyds kulturskola