Ekonomihälsadagen

Arrangör Sparbanken Syd
Tid 2022-11-28 17:0019:30
Plats Ystad Saltsjöbad Saltsjöbadsvägen 15, Ystad
Fullbokad
Ekonomihälsadagen
 
Väntelista till Ekonomihälsadagen
 

Välkommen till

Ekonomihälsadagen

Att känna att man har en trygg och hållbar vardagsekonomi är det som vi på Sparbanken Syd kallar för att ha en god ekonomihälsa. Men hur upplever skåningarna att man har det rent ekonomiskt? Vad kan man göra för att få det bättre? Och vad är skåningen beredd att avstå ifrån till julen i dessa tider? Detta och mycket mer pratar vi om på Ekonomihälsadagen den 28 november i Ystad. 


  • Mingel med tilltugg
  • Lansering av årets Ekonomihälsaindex
  • Föreläsning av Marcus Oscarsson som belyser det politiska läget
  • Utdelning av Ekonomihälsapriset 2022


Kvällens innehåll
Vi inleder med att lansera resultatet i årets Ekonomihälsaindex som är en årlig kartläggning där vi, med hjälp av undersökningsföretaget Sifo/Kantar, tar pulsen på hur befolkningen i Skåne upplever sin vardagsekonomi. Presentationen av indexet kommer att lyfta fram de intressanta delar som sticker ut mest i undersökningen till exempel skillnader mellan olika delar i Skåne, mellan män och kvinnor samt mellan olika åldrar.


Efter denna lansering har vi nöjet att presentera TV4profilen och föreläsaren Marcus Oscarsson som är kvällens gästtalare. Marcus har utsetts till Sveriges bästa politiska kommentator.  Marcus kommer bjuda oss på en riktigt intressant och i allra högsta grad relevant föreläsning om det politiska läget och dess koppling till god Ekonomihälsa.


Vi avslutar kvällen med att dela ut Ekonomihälsapriset 2022 vilket har fått temat Trygg och hållbar vardagsekonomi i en föränderlig omvärld. Priset delas ut till en person/organisation i Skåne som har bidragit till att skapa en bättre ekonomihälsa i regionen.


Nominera din kandidat till Ekonomihälsapriset:
https://www.sparbankensyd.se/om-oss/ekonomihalsapriset/nominering-av-ekonomihalsapriset


Det finns ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

 

Varmt välkommen!