Företagarboost 16/11: Vad är Kroppsspråk?

Arrangör Företagarboost
Tid 2022-11-16 07:3009:00
Plats Scandic Star Glimmervägen 5, Lund
Företagarboost 16/11: Vad är Kroppsspråk?
 

Vad är Kroppsspråk

- en interaktiv föreläsning där du är verktyget

Företagarboost © erbjuder nätverksträffar varje onsdag på Scandic Star Hotel i Lund. En gång per månad (mitt i veckan, mitt i månaden) bjuder vi dessutom in en spännande talare som ger oss en rejäl vitaminkick till vårt företagande. Den 16/11 ser vi fram emot inspiration kring kropsspråkets betydelse:

 

Välkommen till en interaktiv föreläsning där DU är verktyget. Syftet är att ge tips och tricks för att utveckla men också för att utmana din icke verbala kommunikation. Tekniker från teaterns värld är arbetsmetoden. Det blir en stund för nya insikter och kanske ett gott skratt.

 

Magnus Nylander har arbetat med teater hela sitt yrkesverksamma liv. Magnus har under flera år tagit fram och lett workshops om kroppsspråk, retorik, simulatorer om besvärliga möten mm. Han var med och startade:

o   Månteatern, en fri teatergrupp i Lund

o   Kreativa Akademin, en teaterverksamhet som arbetar med människor med psykisk funktionsnedsättning/ohälsa som under en professionell ledning skapar ett scenkonstverk.

o   Kunskapskabarén, ett möte mellan Lunds universitet och fria kulturutövare, en combo mellan underhållning och utbildning

 

Anmälan: senast 15/11  

 

Tid: nätverk varje onsdag kl 07.30-09.00, talare mitt i månaden


Plats: Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund

 

Pris: Kostnadsfritt medlemskap. Scandic ger oss rabatt på deras omtalade frukost, vilket innebär 115 kr för oss. Frukosten betalar vi i receptionen och hämtar sedan från Scandics dignande buffé.

 

Varmt välkommen!

 

Kommande program:
Boka in varje onsdag samt inspirationstalare mitt i månaden:

 

14/12 Nya verktyg för organisations- och ledarskapsutveckling med Christopher Sigmond/SiriusSounds

18/1 Nervositet med Simon Lexén/Nessy

15/2 Hoppa 10cm i taget med författaren Sofie Hammer

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information och inspiration