Från fet till triatlet -om resan mot en dröm

Arrangör Maskroskraft
Tid 2022-12-11 18:3020:00
Plats Hälsans hus Fjällgatan 23b Stockholm , Stockholm
Föreläsning 11/12
120 kr

Andreas levde under många år med 30 kilos övervikt diabetes typ 2 och obefintligt med fysisk aktivitet. När läkaren ordinerade insulinsprutor fick han nog! Andreas lever idag ett fysiskt aktivt liv, tränar triathlon för de långa distanserna och har flera tuffa utmaningar i bagaget. Han som bara några år tidigare fick kramp i vaderna av en kort promenad.

Andreas kommer berätta om hur han tränade sig frisk från sin diabetes typ 2 och hur han utvecklade ett helt annat mindset för att ta sig an den största utmaningen och drömmen i hans liv: genomförandet av en IRONMAN . (Simning 3800 m ) (Cykling 18 mil ) ( Löpning 42 km)

Och hur förhåller han sig till sin skräck för djupt vatten i den här sporten efter ett barndomstrauma som höll på att sluta med drunkning.

Från ”fet till triatlet ” handlar om att utmana sina rädslor och att hitta sin egen väg i ett samhälle där vi har en tendens att jämföra oss med varandra och styras av normer. Andreas är en mästare på att köra sitt eget race. Vi får ta del hans strategier både när det gäller det mentala och det fysiska.

I augusti -22 stod han äntligen på startlinjen till IRONMAN Kalmar. Hur gick det egentligen?

Föreläsningen går även att se online. Meddela om du vill ha länk när du bokat.