We Meet vård och livsmedel

Arrangör We Meet
Tid 2022-11-25 11:3013:00
Plats Clarion Collection Hotell Fregatten, Varberg
We Meet vård och livsmedel
 

Hos oss på Clarion Collection Hotel Fregatten, Röda Korset Varberg, Öppna Företag & Varbergs kommun MUVE värderas mångfald högt! Tillsammans har vi startat ett nätverk för integration med fokus på möten mellan människor. Konceptet We Meet består av nätverksträffar där vi bjuder in arbetssökande med utrikes bakgrund och företagare. Vårt syfte är att förstå varandra bättre och öka chanserna för en ännu bättre integration och som i bästa fall leder till praktikplatser och/eller jobb.

Vi bjuder arbetsgivare och arbetssökande inom vård, omsorg, städ, livsmedel, storkök till en We Meet. Ett förutsättningslöst möte mellan arbetsgivare och arbetstagare över en lunch. Vi samtalar och lär känna varandra. Du får också information om de stöd som finns om du funderar på att anställa.

Här kan du som medmänniska och företagare verkligen göra skillnad! För nyinflyttade familjer med utrikes bakgrund är det generellt svårare att komma in i samhället och på arbetsmarknaden. Främsta syftet är inte att det ska leda till praktik eller anställning utan att skapa nätverk och bättre förutsättningar. Detta är väl investerad tid för alla inblandade!

Välkommen med din anmälan senast 22:e november 
För frågor kontakta info@oppnaforetag.se


Var: Clarion Collection Hotel Fregatten
När: fredagen 25 november 2022 11:30 - 13:00