Workshop: Mitt företagssår 2022 och 2023 – reflektion, utvärdering och planering.

Arrangör Projektet Creative Ebeneser
Tid 2022-12-08 08:3016:00
Plats Kulturcentrum Ebeneser, Skomakargatan 23, Luleå
Workshop: Mitt företagssår 2022 och 2023
 

Välkommen till en heldagsworkshop för yrkesverksamma inom kulturella och kreativa branscher - där fokus ligger på att utvärdera det gånga företagsåret och planera inför företagsåret 2023.

Många som driver företag inom kulturella och kreativa branscher gör det med passion och för att få jobba med det man älskar. Men hur ser det egentligen ut med inkomsterna och tidsåtgången? Har du gjort det du tycker mest om och vilka lärdomar tar du med dig?

I den här workshopen gör vi en tillbakablick på det gånga året och reflekterar över hur året blev både ekonomiskt, tidsmässigt och känslan. Vi tittar också framåt mot kommande år och gör en planering för året utifrån passionsprojekt, ekonomi och tidsplanering.

Målet är att deltagarna lämnar workshopen med nya insikter om sitt företagande och en planering för det kommande året utifrån sin passion, ekonomi och balans. Workshopen innehåller diskussionsövningar, reflektion, brain-storming och kreativa moment.

Workshopdeltagarna får i förväg möjlighet att ladda ner materialet Mitt Företagsår 2022/2023 från letmecreate.fi som underlag. Man måste dock inte ladda ner dessa för att delta då workshopen är helt fristående.

Workshopledare är Amanda Mattsby
Amanda Mattsby är en kreativ entreprenör med hjärtat i Norrbotten. Hon är utbildad coach och jobbar med att hjälpa människor att våga mer och må bättre. Amandas fulla övertygelse är att livet är till för att levas, inte bara överlevas. Det gäller så väl privat som i företagandet. Hon älskar att se människor växa och utvecklas och våga mer! Som coach hjälper Amanda företagare att veta vad de vill göra, sätta upp mål och nå dom.

Materialet Mitt Företagsår är skapat av Jennifer Sandström och Michaela Von Kügelgen. De tog fram materialet för att hjälpa företagare att reflektera över sin arbetstid, drivkraft och ekonomi.
”Jag har använt deras arbetsböcker sedan starten och älskar hur de får mig att tänka nytt, mer strukturerat och känna att allt är möjligt!” / Amanda Mattsby


Vi bjuder på lunch, samt fika på förmiddagen och eftermiddagen.

Kostnadsfritt för dig som deltar!

Observera att vi kan komma att ta ut en avgift på 400:- ifall du inte dyker upp eller avanmäler dig mindre än 24 timmar innan.


Varmt välkomna!

Fredrika Johansson, projektledare, Creative Ebeneser 

Ebeneser, fredrika@ebeneser.nu / 076-110 09 79


Projektet Creative Ebeneser finansieras av Luleå kommun, Region Norrbotten, Sparbanken Nord - Framtidsbanken och Längmanska företagarfonden.