Bli up-to-date på digital kommunikation

Arrangör NyföretagarCentrum Skellefteå
Tid 2022-11-30 17:0019:00
Plats The Great Northern, pansalen, Skellefteå
Bli up-to-date på digital kommunikation
 

Marknadsföring & försäljning...
I våra möten med er är det några saker som är väldigt genomgående, en av dessa är behovet och en önskan om att lära sig mer om marknadsföring och försäljning.
Vi vill såklart göra det vi kan för att möta dessa behov! Ni erbjuds därför möjligheten att lyssna till Karin Eriksson, lärare på Berghs School of Communication samt Jesper Wiklund som äger och driver Jesper Wiklund Design.
Med detta får ni en möjlighet till såväl inspiration som verktyg i ert eget arbete med er digitala kommunikation och marknadsföring.
Karin Eriksson har arbetat med sociala medier i mer än 12 år och har ett ton av erfarenhet av både strategi och operativt arbete.
Hon har bland annat arbetat på VING, 3, Scandic, Svanen och dessutom bloggat på Resumé.
Hon är även en erfaren talare där hon senast presenterade för 4 000 personer på Meltwater Web Summit.
Nu är hon frilansande konsult samt kursansvarig/lärare för onlinekursen Digital kommunikation start på Berghs School of Communication.
Jesper Wiklund driver eget sedan 6 år tillbaka som grafisk formgivare med fokus på varumärket. Han samarbetar med Nyföretagarcentrum i ett flertal städer & erbjuder en komplett lösning för entreprenörer genom formgivning av den grafiska profilen & hemsidan. Mer än att endast leverera en produkt, vägleder Jesper sina entreprenörer genom den kreativa processen samt utbildar dem i olika koncept & begrepp om varumärket. 
Den 30 November kommer Jesper presentera några av dessa begrepp samt prata om varför varumärket är grunden till ett framgångsrikt företag
Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs.
Obs! Begränsat antal platser.