Öka intäkten på dina befintliga kunder

Arrangör Luleå Science Park
Tid 2022-10-20 12:0013:00
Plats Luleå Science Park, Aurorum 1C, Luleå

Eventet stängt för nya bokningar

Öka intäkten på dina befintliga kunder

Idag är det många företagare som sitter med krav på snabbare och ökad lönsamhet. Detta i kölvattnet av inflation, begränsad tillgång till resurser och oro i Europa.

Många har redan justerat sina priser och funderar över nästa steg, andra funderar idag kring hur en justering av priset kan komma att slå på tillväxten, omsättningen och lönsamheten.

Att endast jobba med tillväxt räcker ofta inte längre. Känns det aktuellt? Väl mött till ett inspirationsseminarium med Helge Gjerstad som har erfarenhet att samarbeta med företag och organisationer i regionen. 


Under föreläsningen får du en inblick i:

• Vilka blir effekterna av en prishöjning

• Hur du kan utveckla din egen försäljning och lönsamhet genom att utgå från kundernas betalningsvilja

• Vilka prissättningsmetoder är mest effektiva för dig och din verksamhet

• Vanliga prissättningsmisstag och hur du undviker dem

Helge Gjerstad är certifierad business intelligence-analytiker och har arbetat inom competitive och business intelligence-branschen sedan 1996, då han började på nyhetsbyrån Reuters. Han har arbetat som landschef på Factiva och som VD ansvarat för verksamheter inom omvärldsbevakning internationellt.
Sedan 2017 ansvarar Helge för Atenga Insights verksamhet i Norden och fokuserar på det som driver kundens betalningsvilja, och att höja försäljningen och lönsamheten med rätt prissättning.

För dig som deltar på plats och är student på LTU eller ett företag på Luleå Science Park ingår lunch. För övriga kostar det 100 kronor att delta. 


No show-avgift på 200 kronor utgår om du ej avanmäler dig senast dagen innan!