MIX Frukost 30:e september - Angelica Adamski

Arrangör MIX Marknadsföreningen i Gävleborg
Tid 2022-09-30 07:0009:00
Plats Clarion Hotel Winn, Gävle
Medlem
 
Gäst
 

Att växa framtiden med Angelica Adamski

Oavsett om det handlar om att förbättra team, byta karriär eller fatta beslut för ditt företag, är Angelica Adamski mentorn och coachen som kan hjälpa dig att förbättra och känna dig trygg med förändring. Den internationella stjärncoachen gästar oss under nästa MIX-träff 30:e september!

Angelica tar med sig med sig Tini - ett Gävleborgsbolag hon coachat via Movexum. Tillsammans berättar de hur de arbetat för att förverkliga bolagets vision genom marknadsföring, men också om bolagsresan och dess toppar och dalar. Vi får ta del av både Angelica och Tinis syn på tillväxt, vision, bolagsbyggande och nytänkande.

Morgonen bjuder dig på ett stort mått kunskap, erfarenhet och inspiration om hur du bygger och förverkligar din vision, hur du kan ta hjälp av en coach i arbetet och hur du förmedlar din vision så den blir verklighet och förstådd av omvärlden.

Om Angelica Adamski

Angelica har arbetat för stora och prestigefyllda B2B-företag och finansinstitut i Europa, Afrika och Sydamerika. Hennes erfarenhet omfattar att vända företag, bygga finansiella tjänsteföretag, skapa IT-plattformar och omkonstruera tillverkningsprocesser. Hon har byggt upp team och organisationer och har byggt upp ett rykte för att inspirera team att överträffa mål.

Angelica tillskriver sin framgång på sin orubbliga tro på den mänskliga andan. Hon tror på tillit, samarbete och integritet och att vi alla kan skapa en bättre värld, med början på våra arbetsplatser.

Kostnadsfritt för medlemmar, 295:- för gäster.