Intresseanmälan till LULEÅ LIVE 2022

Arrangör Luleå Live / Luleå kommun
Plats Luleå city, Luleå
Intresseanmälan till LULEÅ LIVE
 

Anmäl intresse för att spela på LULEÅ LIVE 11-12 NOVEMBER!

Under LULEÅ LIVE 11-12 november finns en mängd speltillfällen runt om på olika mindre scener på t.ex caféer, restauranger och hotell. Tanken är att publiken ska kunna sätta sig ner, ta något gott att äta eller dricka och njuta av livemusik i en skön atmosfär. Anmäl ditt intresse för att spela på någon av dessa scener!

Vi ger besked till alla som visat intresse genom anmälan senast 23 oktober. Om vi vill gå vidare med en bokning kommer vi att återkoppla för fastställa bokning och gage.

Luleå Live är en gratisfestival med en fast budget att förhålla oss till. Vi mixar nationella och mer etablerade akter med Luleås, och Norrbottens mest intressanta artister. Vi söker i första hand artister med egenskriven/nyskriven musik. Vi strävar mot att följa Musikerförbundet Minimitariff för gager.

Vi erbjuder varje akt 1-2 speltillfällen. För att underlätta vårt arbete är det viktigt att ni anger om ni är tillgängliga båda dagarna eller enbart en. Vi förutsätter vid urval att ni som anmält er finns tillgänglig de dagar ni kryssat i.


Generellt efterfrågar vi mer avskalad sättning med färre musiker. För vissa scener efterfrågas även en mer lågmäld ljudbild. Då scenerna byggs i serveringsmiljöer kan utrymmet vara begränsat. Därför är det viktigt att ni fyller i antal musiker och berättar om er tilltänkta sättning.


Alla spelställen har minst ett enklare PA samt ljudtekniker. Detaljer om utrustning kommer att ges till dem som väljs ut för aktuella scener. Ingen backline finns generellt på plats, den måste artisten själv tillhandahålla. Speltid 25-30 minuter.

    ---
    Er anmälan ska vara inne senast fredag 14 oktober. Observera att detta är en intresseanmälan. LULEÅ LIVE med personal förbehåller sig rätten att tillsätta dessa speltillfällen.
Speldag, tid, plats faktureringsuppgifter samt viktigt kontaktinfo kommer att meddelas senare. Gaget ska kunna faktureras momsfritt alt. med 25% moms om du driver ett produktionsbolag eller använder dig av en faktureringstjänst. Gage betalas ut i efterskott mot faktura som ställs till festivalen. Ingen övrig ersättning utgår.

Varmt välkomna in med en intresseanmälan!