Markusloppet 2022

Arrangör Team Create
Tid 2022-11-19 09:0015:00
Plats Start vid skryllegården utanför Lund, Lund
Startplats de Lux
 

50km (kanske...) härlig trailrun från Skryllegården till Genarp och tillbaks längs Skåneleden. Fina backar, lera och fantastiska medlöpare garanteras :-)

Tanken är att du är självförsörjande, själv finner din väg längs leden och har med dig det du behöver för loppet. Det garanteras nästan ingenting och du springer själv ditt lopp. Enkelt, långt och roligt!

I blir det ett 6-timmars lopp med maxgräns - spring så långt bort du kan längs leden och hinn tillbaks igen innan 6h har gott. Den som hinner längst bort vinner!

När du anmäler dig så behöver du ange ett lösenord, som du kan få genom att lösa någon av våra gåtor. Om du anger ett giltigt lösenord så blir din anmälan godkänd, annars blir den avslagen och då du får testa på nytt.

Maxantal glada löpare är 30 så det mesta sköts i familjär anda.

Loppet ordnas för 16e året i rad av TeamCreate.

Läs mer om loppet på facebook i gruppen Markusloppet:
https://www.facebook.com/groups/413291862064470/

Startdatum är preliminärt och kommer spikas så fort som vi får godkänt från myndigheter och grevar. Om man anmäler sig och sedan inte kan springa på fastlaget datum så kan man såklart avanmäla sig.

Välkomna :-)
/Markus från TeamCreate

Obs! För att slippa krånglig administration i sista minuten har vi ingen återbetalning vid avanmälan, eller byte av startplats, om du av någon anledning inte kan ställa upp i loppet. Det finns försäkringar som Startklar som hanterar sådant proffsigt.