Frukost med näringslivet - 18 november

Arrangör Näringslivsavdelningen, Piteå kommun
Tid 2022-11-18 07:1508:30
Plats Restaurang 2Kök, Acusticum, Piteå
Fullbokad
Deltagande på plats
 
Väntelista
 

Välkommen till Frukosten med näringslivet i Piteå. För att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten både att ske fysiskt på plats men också sändas digitalt. Det innebär att den går att ta del av både live, digitalt och i efterhand på Facebook. 


Datum: Fredag 18 november 

Tid: 7.15 - 8.30 (digital sändning 7.45-8.30)
Plats: Restaurang 2kök, Acusticum

Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea 

Anmälan: Anmäl dig senast 16 november


Agenda: 

Denna fredag handlar frukosten bl.a. om några av de utmaningar många av oss nu står inför. Inflation och lågkonjunktur fyller löpsedlarna och vi har alla insett att det blir mindre kvar i plånboken varje månad.  

Johan Johansson, Företagsrådgivare på Sparbanken Nord kommer att prata om omvärldsanalys med inriktning på inflation räntor.

Anna Forsman, näringspolitisk ansvarig Fastighetsägarna MittNord presenterar resultat från rapporten Cityindex Piteå där vi får se hur väl stadskärna har återhämtat sig efter coronapandemin. Hur ser omsättningsutvecklingen ut i en rad branscher? Rapporten är ett viktigt verktyg för att kunna mäta ett framgångsrikt arbete med stadskärnans utveckling.

Vår frukostvärd Oh My och dess grundare Niclas Wikström kommer och berättar om vad Oh My lärt sig av pandemin för att rusta sig för en sämre konjunktur. 

Denna fredag får vi också träffa Frida Berglund, rektor för utbildningen With/Without. Hon berättar om hur Oh My och Lundqvist Trävaru framtidssäkrar och tar ansvar för kompetensförsörjning i regionen. With/Without en arbetsplatsförlagd webb- och systemutvecklarutbildning som pågår under 40 intensiva veckor i samarbete med Oh My och Lundqvist Trävaru. Utan tentaångest, betyg, CSN-lån och daterad klassrumsundervisning.


Morgonens frukostvärd: Oh My


Har du frågor?

Kontakta Stina Eriksson på näringslivsavdelningen 

stina.eriksson@pitea.se eller 0911-697088