Frukost med näringslivet - 21 oktober

Arrangör Näringslivsavdelningen, Piteå kommun
Tid 2022-10-21 07:1508:30
Plats Restaurang 2Kök, Acusticum, Piteå
Fullbokad
Deltagande på plats
 
Väntelista
 

Välkommen till Frukosten med näringslivet i Piteå. För att så många som möjligt ska kunna delta kommer frukosten både att ske fysiskt på plats men också sändas digitalt. Det innebär att den går att ta del av både live, digitalt och i efterhand på Facebook.


Datum: Fredag 21 oktober 

Tid: 7.15 - 8.30 (digital sändning 7.45-8.30)
Plats: Restaurang 2kök, Acusticum

Livesändning: facebook.com/FrukostenPitea 

Anmälan: Anmäl dig senast 19 oktober


Agenda:

Välkommen till oktober månads frukost med näringslivet i Piteå. Ett historiskt samarbete mellan Socialdemokraterna och Centerpartier tar nu form och under denna frukost finns Patric Lundström (S), Kata Nilsson (S) och Majvor Sjölund(C) på plats och berättar mer om sitt framtida samarbete och hur de ser Piteå väg framåt.

 

Vi träffar också Daniel Stenmark, butikschef ICA Kvantum. Han kommer att prata om lågkonjunktur och kundbeteenden. Efter en pandemi och stora svängningar i hur deras kunder betett sig, så var det nu i höst dags för nya svängningar. Han berättar om vilka trender de ser och vilka åtgärder de och andra inom dagligvaruhandeln gör för att möta det nya kundbeteendet.

 

Daniel kommer också att berätta om Catwalk och kvällen den 9: november då lokala ICA handlare och Glada Hudik-teatern bjuder in till en kväll där man ska manifestera alla människors lika värde och allas rätt att skina. En manifestera för något, inte mot. För ett Sverige där allas förmågor tas tillvara på allra bästa sätt och där alla människor ska våga drömma, oavsett vem man är.

 

På plats finns även Hannah Degerman och Fredrik Blom från Inflyttarservice för att berätta om det pågående arbetet och det positiva utfall som redan visat sig.


Morgonens frukostvärd: Piteå kommun


Har du frågor?

Kontakta Stina Eriksson på näringslivsavdelningen 

stina.eriksson@pitea.se eller 0911-697088