Besjäla ditt hem - Gratis workshop

Arrangör School of Graceful Living
Tid 2022-10-19 18:3020:00
Plats Online, Online
Seminarium
 

Besjäla ditt hem - Skapa en oas där livet är skönt
Välkommen till en timme med inspiration och vägledning kring hur du kan skapa ett hem där livet är skönt. Ett hem som ger dig näring och kraft för att möta vardagens utmaningar på ett bättre sätt.
Filosofin Graceful Living, som den här workshopen bygger på, handlar om att skapa det som är vackert, enkelt, kul och hållbart. Under kvällen vill vi ge dig bra förutsättningar för att kunna njuta av livet i, och utifrån, ditt hem. Din oas.
Varmt välkommen till denna workshop där vi möts över zoom.

Kursledare är Agneta Nyholm
Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor! Hon är grundare av Sofiainstitutet och har utbildat feng shui konsulter och inredare i 20 år. I den här worksopen delar hon med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig på din resa mot ett besjälat hem.
Workshopen är fristående men kan också ses som ett smakprov för den onlinekurs på samma tema som startar den 3 november. Om du vill få mer stöd på din väg ger kursen dig konkreta tips, uppgifter och inspiration för att fortsätta ditt skapande. Under workshopen lottar vi ut en gratisplats till onlinekursen Besjäla ditt hem. (Om du redan är anmäld och vinner får du i så fall tillbaka din kursavgift).

Mer information om Onlinekursen Besjäla ditt hem hittar du här: