Yoga med Ulrika höst

Arrangör Nära utveckling AB
Plats Beas Gong och yoga, Järngatan 2 , Varberg
Yoga med Ulrika höst
 

Välkommen på 12 långa sköna stärkande flödande lugnande uppmjukande yogapass i höst. 

Som vanligt är det yoga som välkomnar ALLA kroppar och sinnen. 

Det lär, förutom träning i styrka, rörlighet och balans, bli en hel del gott flow, lite skak, lite meditation, lite mantrasång (jag har fått ett harmonium :D ), korta meditationer och andningsövningar. 

Helt enkelt ett perfekt paketerat heligt kit för just DITT välmående. 

Kärnan, den orubbliga centrala pulserande ljuspunkten varifrån allt i klasserna strålar, är som alltid inre vänlighet och självmedkänsla och tillåtelse att vara precis den du är. 

Jag kommer locka din kropp och ditt sinne att gå lite utanför sin bekvämlighetszon ibland men framförallt hjälpa dig hitta inre ro och vila och lyssna lyhört på kroppen så att den vågar släppa de fysiska och mentala blockeringar och idéer som kan gömma din lyskraft. 

Ge dig själv en alldeles egen stund i veckan där hela du, kropp, psyke, ande, kan tanka trygghet och energi.

OCH bli starkare och mjukare på köpet :D

Jag som leder heter Ulrika Sandström, certifierad Samayoga-lärare, beteendevetare, certifierad mindfulnessinstruktör som har guidat yogaelever i 14 år. Dels i terminskurser och dels som yogavandringsledare i mitt företag yogavandring.se 

Den här terminen blir det bara ett kvällspass per vecka men jag håller också Yoga Lätt kl 10 på tisdagar och Yoga för män på onsdagar 19:00 tillsammans med Per Gunnarsson. Du kan ge bort din plats om du missar gånger. 

Pris: 
10-kort  1590:- 
Termin (12 veckor)  1690:-

Frågor: 070-617 2817 eller ulrika@narautveckling.se