TeamUV MTB Experience

Arrangör TeamUV
Tid 2022-08-20 09:0015:00
Plats Start: Team Sportia Umeå Målgång: Vid Nydala stadion, Umeå
Grupp A 30km/h +
295 kr
Grupp B 27-29km/h +
Inga bokningar ännu
295 kr
Grupp C 24-26km/h +
295 kr
Grupp D 20-23km/h +
Inga bokningar ännu
295 kr

Vi gör det igen! Vårt populära event är tillbaka!

TeamUV cykel vill tillsammans med sina partners Ica Kvantum Mariehem, Team Sportia, Enervit, Wahoo, Sigr och Trek bjuda in er till en fantastisk cykelfest den 20:e augusti!

Kom och kör distancykling med oss och dela våran cykelglädje!

Vi kommer bjuda på en härlig terräng och vi kommer ha olika startgrupper (som håller olika hastigheter) med en guide i vardera under loppet. Banan kommer vara uppmärkt med pilar och vi kommer även ha skyltar (tex 79km osv) Det kommer finnas möjlighet att provcykla banan innan loppet tillsammans med oss. Mer info om detta kommer finnas på vår Facebookgrupp.
Enervit kommer bjuda på sportdryck och energi före, under och efter loppet. Det kommer finnas vätskekontroll längst efter banan. Team Sportia kommer hjälpa till och vara våra partnerns för eventet. I samarbete med Ica Kvantum Mariehem kommer vi även bjuda på mat efter loppet till alla cyklister. (potatissallad och rostbiff eller vegetariskt alternativ)
Priser lottas dessutom ut på startnummer, Det kommer bla lottas ut en weekendbil från Skoda, så passa på att anmäla dig redan idag!
När? Lördagen den 20:e augusti kl 09:00
Var? Starten går från Team Sportia i Masterstart till I20 och ringvägen där grupperna släpps fria. Målgång och mat serveras på Nydala.
Hur? Vi kommer att ha olika startgrupper beroende på planerad fart, vi kommer att ha med cyklister i alla grupperna som hittar och kan guida. Varje startgrupp kommer att ha två obligatoriska stopp för energipåfyllnad. Längd 94km.
Dusch/ombyte: Ni kommer att kunna lämna ombyte vid starten så transporterar vi det till Nydala där det kommer att gå att duscha och byta om efter loppet.
Startnummer hämtas ut från 08:00-08:45 och fästes på cykeln.
Pris: 195:- Anmälan görs via denna länken:
https://simplesignup.se/event/194666
Anmälan är bindande!!
Partnern: TeamUV Team Sportia, Enervit Sverige, Ica Kvantum Mariehem, Trek, Wahoo, Sigr
OBS!!
-Vanliga trafikregler tillämpas under cyklingen.
-Nolltolerans mot nerskräpning i naturen.
-Du måste ALLTID visa hänsyn mot djur, natur och andra människor.
Vi hoppas att du vill vara med oss och göra detta till en oförglömlig dag. Eventet kommer uppdateras kontinuerligt i vår Facebookgrupp!