Informationsmöte om IT-påbyggnadsutbildningar 26/8 -2022

Arrangör Lexicon på uppdrag av Arbetsförmedlingen
Tid 2022-08-26 11:0012:00
Plats Online, Online
Standardbiljett
 

Ja tack, jag vill gärna veta om era IT-påbyggnadsutbildningar passar mig! 

  • Är du inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande inom Örebro, Närke eller Värmlands Län?

  • Har du jobbat inom IT och har behov av en påbyggnadsutbildning? 
  • Eller har du ett brinnande IT-intresse, erfarenhet eller kunskaper och behöver en aktuell utbildning för att söka jobb?


Då ska du anmäla dig till detta informationsmöte där Lexicon på uppdrag av Arbetsförmedlingen berättar om hur vi kan hjälpa dig ut på IT-marknaden genom en arbetsmarknadsutbildning på påbyggnadsnivå med efterföljande lärandepraktik (APL).

Vi kommer att gå igenom aktuella utbildningsspårspår, innehåll, upplägg i våra utbildningar samt kommande utbildningsdatum.

Efter informationsmötet
Innan du påbörjar en arbetsmarknadsutbildning så måste du genomgå vår förberedande modul Test & Bedömning (10 dagar) Under den modulen får du vår bedömning på om du har tillräckliga förkunskaper och förutsättningar för att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildningar. 
Under informationsmötet får du veta när nästa tillfälle är, och hur du gör för att anmäla intresse till denna modul.

Efter genomförd Test & Bedömning
Efter att den förberedande modulen är genomförd så meddelar vi arbetsförmedlingen (handläggaren) vår bedömning angående din kunskapsnivå och möjligheten att genomföra kommande arbetsmarknadsutbildning.

Datum:
Utbildningen startar preliminärt 19/9-2022 med 10 dagars Test & Bedömning. Efter detta startar utbildningen 10/10-2022 för de ca 15 deltagare som vi ser har möjlighet att gå första utbildningsgruppen.

Om du har frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta Lexicons Utbildningssamordnare på kontaktuppgifterna nedan.

Mail: tomas.bjorn@lexicon.se tel. 054-808990


Välkommen med din anmälan! 


Utbildningarna är upphandlade av Arbetsförmedlingen. De är kostnadsfria för deltagarna, och riktar sig till personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och som bedöms som lämpliga för arbete i branschen och för denna utbildning, antingen baserat på tidigare utbildning eller erfarenhet eller kunskap införskaffad på annat sätt.