Från besökare till kund - föredrag av Linda Åkerlund (via Zoom)

Arrangör QBNetwork Business Program
Tid 2022-09-15 08:0009:15
Medlem QBNetwork
 
Gäst bokar här (ett kostnadsfritt prova-på-tillfälle)
 


Från besökare till kund

QBNetwork - Connect, Learn & Grow välkomnar dig kvinnliga företagare att delta på vår digitala morgonföreläsning av Linda Åkerlund, Kerlundesign.se

Denna föreläsning handlar om hur du får fler och rätt besökare på din hemsida. Samt om hur du utifrån kundresan och förståelse för din målgrupps behov skapar en positiv upplevelse som hjälper besökare på din hemsida bli kunder.

Kombinera ditt företags mål med din målgrupps behov för att börja se resultat.

Detta är för dig som är företagare och som: 

 • har en hemsida idag men som inte känner att den levererar det du förväntat dig, eller så uteblir besökarna helt. Kanske är du helt enkelt inte heller nöjd med din hemsida.
 • planerar att göra en helt ny hemsida och vill lägga grunden för att sidan sedan ska kunna skapa de resultat du önskar.
 • vill ha lite mer koll på vad SEO är och varför du behöver de 

  ----------------------------------------------------
  OM Linda Åkerlund

  Jag heter Linda Åkerlund och min expertis är upplevelsedesign. Jag älskar att utvärdera och testa användarupplevelsen på hemsidor för att kunna hjälpa mina kunder att förbättra helhetsupplevelsen för sina besökare. Digital teknik har följt mig nästan hela mitt arbetsliv. Men det är i användningen som nyttan uppstår. Det som skiljer mig från de flesta webbdesigners är att jag ser användartester som en central del i att skapa en användarvänlig hemsida som ger en träffsäker användarupplevelse.

  Jag hjälper småföretag att utgå från sina kunders behov, utmaningar och drömmar. Med den utgångspunkten kan du också öka dina synlighet online genom att förbättra helhetsupplevelsen av ditt företag.

  Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och teknik i någon form. Som till exempel pedagogik och kärnkraftsteknik, dvs hur man lär ut tekniska detaljer på ett sätt som är lätt att förstå. Svaret är att man utgår från målgruppen. Jag har designat och producerat e-utbildningar sedan slutet av 90-talet. Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från användare och kunder för att skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik -det är min grej!

  ----------------------------------------------------
  Väl mött! 

  Medlemmar och gäster välkomnas - som gäst kan du delta vid ett sk. prova-på-tillfälle. 

  Vid ev. frågor kontakta Siv Thuresdotter, siv@qbnetwork.se